Andi Moisescu se desparte de Olivia Steer? Prezentatorul a explicat totul: „Sunt om, deci…”

14 mai 2022
Andi Moisescu se desparte de Olivia Steer? Prezentatorul a explicat totul:

Andi Moisescu este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați prezentatori TV din România. Acesta are o căsnicie cu Olivia Steer, cunoscută pentru mesajele sale dure cu privire la alimentația oamenilor. Până acum, Andi Moisescu nu a făcut niciun comentariu legat de alegerile soției sale, însă lucrurile se pare că s-au schimbat.

Olivia Steer este destul de maniacă atunci când vine vorba despre alimentație și s-a zvonit că l-ar fi obligat și pe Andi să-i urmeze dieta. Este pentru prima dată când prezentatorul expune public un mesaj complet diferit de cel al soției sale, ceea ce ar putea însemna că între cei doi au apărut probleme în relație.

Prezentatorul TV a oferit un interviu pentru viva.ro, în care a vorbit despre alimentele pe care le consumă. Andi Moisescu a precizat că nu a renunțat la nimic atunci când vine vorba de mâncare și că se străduiește să mănânce cât mai sănătos posibil. De asemenea, el a mai spus că încearcă să facă cât mai multă mișcare.

„N-am renunțat la nimic. Doar mă străduiesc să mănânc cât mai sănătos cu putință și să fac cât mai multă mișcare. Nu militez pentru nimic, nu simt nevoia să dețin niciun adevăr, nu vreau să dau niciun sfat. Doar cred că sănătatea e importantă și că merită să mă preocupe înaintea oricărei alte alternative”, spune Andi Moisescu.

Ce plăceri vinovate are Andi Moisescu

Așa cum era de așteptat și Andi Moisescu are anumite plăceri vinovate. Întrebat despre acest aspect, prezentatorul de la Pro TV a precizat că are destule, însă preferă să nu le facă publice.

„Oho! Dacă n-aș avea plăceri vinovate și defecte, nu cred că aș mai avea niciun farmec. Noroc că e imposibil. Sunt om, deci nu-mi lipsesc nici unele, nici altele. Doar n-o să încep acum să mă laud cu ele!”, a spus Andi Moisescu.