Andra, pusă la zid de Nicole Cherry. Greșeala imensă pe care a făcut-o soția lui Cătălin Măruță. A fost o mare dezamăgire pentru toți

22 sept. 2021
Andra, pusă la zid de Nicole Cherry. Greșeala imensă pe care a făcut-o soția lui Cătălin Măruță. A fost o mare dezamăgire pentru toți
Andra și Nicole Cherry

La 22 de ani, Nicole Cherry se pregătește să devină mamă. Artista a cunoscut succesul de la o vârstă foarte fragedă, la fel ca și cea care îi servea drept model, Andra Măruță. Doar că a fost foarte dezamăgită când aceasta a respins-o.

Puțini știu dar Nicole Cherry a participat în trecut la preselecțiile de la Românii au talent, doar că a fost eliminată. La acel moment a fost dărmâmată, în special din cauza Andrei, de la care avea mari așteptări. Fiind și ea cântăreață cu o voce extraordinară, se aștepta să primească susținere din partea ei.

Doar că soția lui Cătălin Măruță a considerat că mai trebuie să muncească pentru a putea merge în etapa următoare. Din fericire, Nicole Cherry nu s-a lăsat descurajată de acest eșec și a continuat să-și urmeze visul. La scurt timp după ce practic a fost dată afară pe ușă de la PRO TV, aceasta a lansat un super hit, care este fredonat și astăzi. Se întâmpla acum 8 ani.

Astăzi Nicole Cherry este una dintre cel mai bine cotate artiste și încă mai are multe de spus în industria muzicală.

Nicole Cherry, dezamăgită că a fost respinsă la Românii au talent

Acesta a continuat spunând că de-a lungul timpului au fost mulți cei care au dorit să profite de ea și de talentul său, dar a reușit să-i păstreze alături doar pe cei care contează cu adevărat. Iar astăzi este extrem de fericită și împlinită.

„A fost puțină agitație în jurul meu la început, au existat oameni care au încercat să se apropie de mine din interes, dar cred că am moștenit de la tata această abilitate de a-mi da seama de la prima conversație cu o persoană dacă ar fi bine pentru mine sau nu să am în viața mea persoana respectivă.

Tocmai de aceea, i-am păstrat lângă mine doar pe oamenii despre care am simțit că își au locul în viața mea.”, a mai spus Nicole Cherry.