Andra și Cătălin Măruță, la un pas de divorț? Ce s-a întâmplat între cei doi. Nimeni nu a știut

13 nov. 2022
Andra și Cătălin Măruță, la un pas de divorț? Ce s-a întâmplat între cei doi. Nimeni nu a știut

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai longevive cupluri din lumea mondenă. Sunt căsătoriți de 14 ani, însă asta nu înseamnă că între cei doi totul a fost lapte și miere până acum.

Chiar prezentatorul de la PRO TV a dezvăluit că întrece doi au existat și continuă să existe discuții în contradictoriu. Cheia însă, prin care reușesc să se împace și să evite un conflict mai mare, este comunicarea, spune Cătălin Măruță.

”Și la noi există discuții, și la noi există discuții în contradictoriu. Important este să comunici cu omul de lângă tine și să vrei să faci echipă cu omul ăla. Și să fii împreună cu el și să mergi înainte cu el. Cred că… comunicarea, respectul, iubirea, toate astea sunt foarte importante”, a dezvăluit prezentatorul tv, pentru viva.ro.

Dacă de la distanță, cei doi par că se completează, iată că în realitate, nu de puține ori s-a întâmplat să existe tensiuni între Andra și Cătălin Măruță.

Prezentatorul tv spune că că el vedea lucrurile complet diferit, în timp ce Andra a ajuns să nu se mai simtă bine în anumite locuri.

El i-a susținut însă artistei orice decizie și spune că are o soție cât se poate de corectă, dar și sinceră, pe toate planurile.

Momente dificile pentru Andra

”Suntem amândoi, dar deciziile în ceea ce privește cariera ei sau lucrurile care țin de viața ei sunt luate în final de ea, chiar dacă noi ne consultăm și vorbima. Am avut momente în care, poate, eu vedeam altfel, lucrurile, dar ea nu s-a simțit bine într-un loc și a renunțat la locul ăla și a mers mai departe.

Pe alt drum. Aici, mă refer la diferite show-uri de televiziune, unde pur și simplu nu a mai vrut să fie. Și nu s-a mai dus, chiar dacă mie mi se părea interesant ca ea să fie în continuare acolo. Andra e un artist foarte corect și foarte sincer, în primul rând cu el”, a mai povestit el, pentru sursa citată.

Putem spune deci că indiferent de greutăți, Andra și Cătălin Măruță reușesc să găsească echilibrul și în final, se înțeleg de minune, semn că relația lor este una cât se poate de închegată, bazată pe comunicare.