Andra urmează să divorțeze de Cătălin Măruță! Vestea care a cutremurat tot showbiz-ul din România

18 mai 2022
Andra urmează să divorțeze de Cătălin Măruță! Vestea care a cutremurat tot showbiz-ul din România

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai îndrăgite și sudate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi sunt extrem de discreți atunci când vine vorba de viața personală. Cu toate acestea, se pare că pentru cei doi ar urma vremuri tulburi.

Andra și Cătălin Măruță ar putea să divorțeze, spunea Carmen Harra în urmă cu mai mulți ani, atunci când aceasta le-a prezis că o să se căsătorească și că o să aibă doi copii – o fată și un băiat. Clarvăzătoarea l-a avertizat pe Cătălin Măruță, în 2008, că Andra ar putea să divorțeze de el.

Ceea ce este interesant, este faptul că îndrăgita artistă și-a pierdut inelul de logodnă, cel pe care l-a purtat pe deget timp de 13 ani.

„Andra şi Măruţă sunt, pentru mine, un cuplu senzaţional. Măruţă m-a adus pe mine din America, în România, după 17 ani în care nu am mai fost şi sunt foarte recunoscătoare. Eu am calculat codurile lor fără să îmi dau seama într-o emisiune în direct, la Măruţă. El mi-a dat data lui de naştere şi cea a Andrei, în 2008, nici nu ştiu dacă erau căsătoriţi la acea vreme.

Atât ştiu că i-am spus, că se va căsători, va avea o fată şi un băiat, dar există şi pericolul unui divorţ generat de ea, şi nu de el. În mod simbolic, după 13 ani de căsătorie, pierde acest inel de logodnă. Ei sunt doi oameni a căror relaţie poate să fie extraordinară, dar se poate termina într-un dezastru”, spunea Carmen Harra.

Andra și Cătălin Măruță nu sunt suflete pereche

Carmen Harra a mai spus despre Andra și Cătălin Măruță că nu sunt suflete pereche și că nici relația lor nu este karmică. Pe de altă parte, ea a mai spus, într-o emisiune TV, că vedeta PRO și-a calculat foarte bine această căsătorie.

„El şi-a calculat această căsătorie, a ştiut exact, a proiectat în timp cum o să fie căsătoria cu Andra. Nu zice nimeni că nu au fost atraşi, că nu s-au iubit, că nu a existat o forţă magnetică între ei, dar el a gândit foarte bine această căsătorie şi a văzut o fată superbă, ambiţioasă şi a ştiut exact unde se duce. În general, oamenii nu planifică, se aruncă orbeşte într-o căsătorie şi pe urmă suferă consecinţele.  Ei nu sunt suflete pereche şi nu este nici relaţie karmică, este foarte interesant”, a explicat Carmen Harra.