SHOW

Moment jenant! Andreea Antonescu a fost umilită în public de tatăl Andreei Bălan. Acesta a spus public ce făcea artista când era în trupa Andre

Podcastul lui Cătălin Măruță, care a ajuns în top 10 trending Youtube, a creat un scandal imens în showbiz. El a avut-o invitată pe Andreea Bălan, care a povestit că tatăl său o bătea atunci când făcea parte din trupa Andre, dacă nu voia să urca pe scenă.

Mai mult decât atât, artista a povestit un moment care a marcat-o profund. Într-o seară au avut un accident de mașină. Deși autoturismul a fost distrus, iar ea avea buza umflată, Săndel Bălan a obligat-o să urce pe scenă. Și totul s-a desfășurat ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Săndel Bălan, dezvăluiri jenante despre Andreea Antonescu

De cealaltă parte, tatăl Andreei Bălan neagă toate acestea și spune că doar a smucit-o și că i-a dorit doar binele. În schimb a ținut să lanseze o serie de noi acuzații umilitoare la adresa Andreei Antonescu. El spune că aceasta este vinovată de destrămarea trupei Andre și că toate problemele au pornit de la ea.

„Ea vorbește frumos despre greșelile ei, dar nu și despre ale altora. Luau 1.000 de dolari și ăștia se împărțeau la doi. 100.000 de dolari am câștigat, adică vreo 70 de mii de euro, bani care au fost investiți înapoi. Am cumpărat un apartament, două mașini, clipuri făcute, filmări, pe ele au fost banii. Am fost în concediu, dar ea a zis că nu am fost nicăieri. Nu înțeleg de ce și-a murdărit familia cu declarațiile ei.

N-a spus că s-a tăvălit cu Iustin din Mizil și de-aia trupa s-a scindat, că a semnat contract cu altă casă, că a pozat în PlayBoy. Toate mizeriile astea nu le-a povestit. I-am făcut imagine frumoasă. A spus că noi le întărâtăm pe ele, când ele se certau la toate evenimentele și Antonescu o jignea pe Andreea că nu are voce și e doar dansatoare. De asta s-a rupt trupa”, a declarat Săndel Bălan.

Ce spune Andreea Antonescu despre perioada Andre. Replica la acuzațiile lui Săndel Bălan

Dan Capatos, la Xtra Night Show a dorit să afle și punctul de vedere al Andreei Antonescu, care a preferat să fie foarte rezervată. Aceasta este foarte bună prietenă cu Andreea Bălan acum și nu a dorit să intre într-un scandal. Mai ales că Săndel Bălan a scos în evidență și momentele în care cele două colege de trupă se jigneau.

„Partea cu relația pe care am avut-o mi-o asum. Dar domnu’ Dan, de ce m-ai convins să pozez în PlayBoy, ca să se destrame trupa? Acuma, fiecare are dreptul să facă ce vrea, eu sunt o persoană care și-a sumat ce a făcut și îmi asum în continuare, pentru că am făcut o grămadă de greșeli și am învățat din ele, poate că o să le mai fac.

Nu o să stau să comentez punctele de vedere ale altei persoane. Pe domnul Bălan îl respect strict pentru că e tatăl Andreei, pentru că, la un moment dat, și-a pus umărul în trupa Andre”, a fost replica Andreei Antonescu la Antena Stars.

Carla Soare

Carla Soare

Carla Soare are peste 10 ani de experiență în presă, activând în special în domeniul showbiz. Aceasta a colaborat cu publicații prestigioase de-a lungul timpului, precum CanCan.ro sau AgentiadePresăMondena. Ea este senior editor, specializat pe monden.

Articole similare