Andreea Bălan a luat-o complet razna? Ce i-a făcut Vivianei Sposub. George Burcea a fost nevoit să intervină rapid

01 nov. 2021
Andreea Bălan a luat-o complet razna? Ce i-a făcut Vivianei Sposub. George Burcea a fost nevoit să intervină rapid

Andreea Bălan traversează momente grele, după ce în urmă cu mai bine de o lună s-a despărțit de iubitul său, Tiberiu Argint. Artista a vrut să le arate fanilor că se simte foarte bine și că nu este deloc afectată de această despărțire, dar în realitate gesturile ei arată multă disperare și neputință.

Andreea Bălan s-a despărțit de soțul ei, George Burcea la începutul anului 2020. La doar șase luni distanță, presa vorbea despre noua ei relație. Între timp și actorul și-a făcut o iubită, pe Viviana Sposub, pe care a întâlnit-o în reality show-ul Ferma de pe PRO TV.

Cei doi sunt împreună deja de un an și se gândesc deja la următorul pas în viața lor. Mai mult decât atât, Viviana, care este și concurentă la Bravo, ai stil! Celebrities a spus că este convinsă că George Burcea este bărbatul vieții sale.

George Burcea a prezentat-o pe Viviana Sposub celor două fiice ale sale

Actorul a mărturisit că de aproximativ două luni, Andreea Bălan îi permite să le ia pe cele două micuțe pe care le au împreună, Ella și Clara, la el pentru a petrece mai mult timp împreună. Zilele acestea a profitat de prezența lor acasă și le-a prezentat și Vivianei Sposub.

Cele mici au fost foarte încântate, iar iubita lui George Burcea a postat pe rețelele de socializare câteva imagini ale bucuriei. Mai exact fiica cea mare a Andreei Bălan apare într-o fotografie, ceea ce i-a creat o stare de nervozitate extremă artistei.

„Nu doresc ca fetele mele să cunoască vreo iubită a tatălui lor în următorii patru-cinci ani. Și nici eu. Nici eu nu voi aduce alt bărbat în această casă și nu le voi prezenta pe nimeni”, spunea Andreea Bălan pentru revista viva.ro, în 2020.

Doar că ea l-a prezentat pe Tiberiu Argint fiicelor sale și mai mult decât atât s-a ajuns la despărțire tocmai pentru că el nu le-a acordat suficientă atenție micuțelor.

Andreea Bălan îi dă în judecată

Ei bine, dar pentru că George Burcea le-a făcut cunoștință Ellei și Clarei cu Viviana Sposub, Andreea Bălan a făcut un scandal imens. Mai mult, aceasta și-a sunat avocații pentru a-și da în judecată fostul soț, dar și pe Viviana Sposub pentru că ea a apărut alături de fetițe.

George Burcea a reacționat și el imediat, fiind extrem de supărat și afectat de cele întâmplate. A postat și el pe Instastory o fotografie în care apare Tiberiu Argint la Andree Bălan acasă.

„Păi ce făcuși, bre?”, a scris actorul la InstaStory. Colajul de poze este însoțit de câteva versuri din piesa „Dragoste nebună”, interpretată de Maximilian și Angeless.