SHOW

Andreea Bălan a povestit pentru prima dată adevăruri dureroase despre copilăria ei: ce i-a făcut tatăl său

Andreea Bălan a vorbit de curând la #BraveTalk – o campanie despre sănătatea emoțională și conștientizarea importanței ei – despre copilăria ei furată, despre anii de terapie de după și cum a învățat să se poarte ea cu ea, după experiențele avute cu tatăl ei.

“Cred că dacă tatăl meu nu era atât de dur, eu nu aș fi fost ce sunt astăzi. Pentru mine conta foarte mult confirmarea lor, a tatălui meu și a mamei mele, și rar se întampla să vină. De aceea încercam să fiu din ce în ce mai bună, pentru a obține de la tatăl meu iubire și nu prea obțineam. Și a fost greu, pentru că pentru mine conta să îl mulțumesc pe el. Nu conta că urla un stadion, nu conta, eu pe el voiam să îl mulțumesc”, a povestit Andreea.

Andreea a iertat și a trecut mai departe, a înțeles că trebuie să se înțeleagă și să îi înțeleagă pe cei din jurul ei, a făcut terapie pentru copilul din ea și continuă să facă pentru a evolua, pentru a se alinia și echilibra, pentru a fi cea mai bună versiune a ei pentru cele două fetițe ale sale.

Andreea Bălan vrea să-și lase fetițele să se joace

“Cred că ele vor dori să fie în lumina reflectoarelor, pentru că este exemplul pe care îl văd, atât la mine cât și la tatăl lor. (…) Diferența va fi că eu le voi lăsa să se joace. O întreb pe Ela dacă vrea să filmam ceva, dacă îmi spune nu, nu filmăm”.

Despre copilăria ei, despre succesul uriaș venit atât de devreme, Andreea a povestit că atunci când ajungi celebru de mic, îți pierzi reperele, nu știi cum e să trăiești ca un om normal, obișnuit, îți pierzi identitatea și te confunzi prea mult cu imaginea pe care o văd ceilalți.

Andreea Bălan privește în urmă cu mândrie, cu nostalgie și iertare. Își amintește mereu de lucrurile pe care nu le-a avut niciodată, “mi-am privat partea emoțională de foarte multe lucruri”, dar și de succesul și dragostea fanilor care au ținut-o în top, având o carieră de peste 20 de ani, pe care acum o administrează singură în întregime.

Carla Soare

Carla Soare

Carla Soare are peste 10 ani de experiență în presă, activând în special în domeniul showbiz. Aceasta a colaborat cu publicații prestigioase de-a lungul timpului, precum CanCan.ro sau AgentiadePresăMondena. Ea este senior editor, specializat pe monden.

Articole similare