Andreea Bălan a recunoscut! Ce relație este de fapt între ea și Tiberiu Argint: „Vreau, de data aceasta, să fim discreți”

27 mai 2021
Andreea Bălan a recunoscut! Ce relație este de fapt între ea și Tiberiu Argint: „Vreau, de data aceasta, să fim discreți
Andreea Bălan, alergând pe plaja din Dubai

Andreea Bălan și Tiberiu Argint formează un cuplu de aproximativ un an, deși artista este în continuare căsătorită. Doar că atât ea, cât și George Burcea au decis să-și refacă viața cu alți parteneri. Soțul ei trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Viviana Sposub, fosta lui colegă din reality show-ul de pe Pro Tv, Ferma.

Andreea Bălan și Tiberiu Argint s-au aflat zilele acestea în Dubai, într-o vacanță de lux, unde au avut parte numai de momente plăcute împreună. Cei doi au mers fără cele două fetițe ale vedetei în concediu, pentru a se putea bucura mai mult unul de celălalt.

Andreea Bălan, numai un zâmbet după vacanța în Dubai

La revenire, Andreea Bălan a acordat un interviu reporterilor Antena Stars, în care a vorbit despre cât de minunat s-a simțit și despre faptul că este încărcată numai cu energie bună.

Andreea Bălan în vacanță

„Am stat într-un loc foarte frumos, exclusivist, am ales niște locuri frumoase împreună și mi-a plăcut tot ceea ce am văzut.”, a spus Andreea Bălan.

Ce relație există între Andreea Bălan și Tiberiu Argint

Însă când au venit întrebările despre ea și Tiberiu Argint, aceasta a evitat să răspundă. Mulți consideră că cei doi formează un cuplu de fațadă, dar iată că ei sunt de mult timp împreună și pare că se și înțeleg foarte bine.

„Vreau, de data aceasta, să fim discreți. Important este că ne iubim, ne respectăm și că trăim lucruri frumoase împreună”, a conchis Andreea Bălan, potrivit voceabanilor.ro.