Andreea Bălan dată afară de la Antena 1? Este cea mai cruntă lovitură pentru vedetă. Detalii din culise

16 nov. 2021
Andreea Bălan dată afară de la Antena 1? Este cea mai cruntă lovitură pentru vedetă. Detalii din culise

Fanii show-ului Te cunosc de undeva de la Antena 1 așteaptă cu nerăbdare cel de-al 17-lea sezon, însă s-ar putea să aibă parte de o serie de surprize. Prezentatoarea emisiunii, Alina Pușcaș a vorbit despre ultmele modificări, dar și despre data la care va începe noul sezon.

Alina Pușcaș va continua să fie prezentatoarea emisiunii, alături de colegul său Cosmin Seleși. Pe de altă parte, nu știm exact data la care show-ul de la Antena 1 va putea fi văzut, în condițiile în care filmările pentru sezonul 17 al emisiunii nu au început încă, ele fiind programate pentru luna ianuarie a anului viitor.

”Sezonul 17! Vă dați seama? Înnebunesc, de-abia aștept! Mi-a fost așa de dor!”, a mărturisit prezentatoarea într-un Instastory postat pe Instagram.

Dilema pe care foarte mulți o au însă îi privește pe jurați, dar și pe concurenți. Nu știm încă dacă Andreea Bălan, Ozana Barabancea, sau Aurelian Timișan și Cristi Iacob vor fi în continuare membrii ai juriului ca și până acum.

Cine va face parte din juriul emisiunii Te cunosc de undeva

Mai mult de atât, nici măcar Alina Pușcaș nu știe încă exact cu cine va lucra. Contactată de fanatk.ro, vedeta a dezvăluit că tot ce știe este că filmările pentru emisiune vor începe în luna ianuarie și nimic mai mult.

De asemenea, ea a mărturisit că până în momentul în care contractele nu vor fi lansate oficial, iar proiectul nu va fi făcut public de Antena 1, nu poate vorbi despre lista concurenților sau a juraților, însă nu este exclus să vedem același fețe ca și până acum.

”Știm doar că se vor face în ianuarie filmările, atât. Nu știm nimic legat de contracte sau de producători. Până nu se lansează oficial contractele și până nu apare pe TV lista cu ce concurenți sunt, nu vă pot spune nimic.”, a declarat Alina Pușcaș pentru fanatik.ro.