Andreea Bălan este disperată! George Burcea s-a umplut de bani! Cât plătește acum actorul doar chiria pentru apartamentul de lux în care locuiește

02 nov. 2021
Andreea Bălan este disperată! George Burcea s-a umplut de bani! Cât plătește acum actorul doar chiria pentru apartamentul de lux în care locuiește

George Burcea și Andreea Bălan au ajuns din nou la cuțite. Deși părea că lucrurile au început să se îndrepte între ei, artista a făcut un scandal imens după ce a aflat că fostul ei soț le-a prezentat-o celor două fetițe pe care le au împreună, pe Viviana Sposub, actuala lui iubită.

Andreea Bălan s-a despărțit recent de Tiberiu Argint, iar asta o face să fie mai agresivă decât de obicei. Probabil îi este greu să accepte că lui George Burcea îi merge din ce în ce mai bine fără ea. De altfel, aceasta este de părere că actorul ar fi rămas un anonim dacă nu s-ar fi folosit de numele ei.

Scandalul divorțului i-a adus în atenția publică pe amândoi și ambii au avut de câștigat. George Burcea s-a ales cu mai multe contracte de la PRO TV plus foarte mulți fani, iar ea a devenit foarte interesantă pentru întreaga presă.

George Burcea a dat lovitura și după ce a primit un rol într-o producție Netflix în care joacă și Catherine Zeta-Jones. Mai mult, acesta și-a lansat cartea și vrea să facă și un film după ea. Lucrurile au început să funcționeze pentru actor.

Câți bani plătește lunar George Burcea doar pentru chiria apartamentului său

Dacă atunci când a plecat din casa Andreei Bălan nu avea bani nici măcar pentru chirie, ei bine acum conturile lui s-au umplut considerabil și a reușit să-și închirize un apartament de lux pentru care ar plăti lunar 550 de euro, potrivit PlayTech.ro.

Situația lui financiară bună a determinat-o pe fosta lui soție să-i permită să le ia în weekend la el pe cele două fiice ale lor, Ella și Clara. Doar că apariția Vivianei Sposub a scos-o din minți pe Andreea Bălan, care ar fi amenințat că-i dă în judecată pe amândoi și asta pentru că ar fi făcut o fotogratie uneia din fete care a apărut pe paginile lor de Instagram.

George Burcea i-a dat și o replică pe acest subiect. I-a arătat și el poze cu Tiberiu Argint la ea în curte, semn că și artista și-a prezentat iubitul fiicelor. Mai multe sursemedia spun că Andreea Bălan a ajuns să se despartă de cel cu care avea o relație de aproape doi ani tocmai fiindcă acesta nu dorea să se implice în viața fetițelor.