Andreea Bălan este distrusă! George Burcea i-a dat cea mai cruntă lovitură! Viviana Sposub l-a ajutat

03 nov. 2021
Andreea Bălan este distrusă! George Burcea i-a dat cea mai cruntă lovitură! Viviana Sposub l-a ajutat

Andreea Bălan traversează din nou o perioadă nefastă. Chiar dacă în carieră lucrurile par să-i meragă bine, în viața personală totul merge pe dos. Recent aceasta a declanșat un scandal monstru pentru că încă soțul său, George Burcea le-a dus pe cele două fetițe la Viviana Sposub acasă, iar apoi a postat imagini cu ele pe rețelele de socializare.

Andreea Bălan și-a pierdut mințile când le-a văzut pe micuțe vesele și fericite alături de tatăl său și de iubita lui. A amenințat că-i dă în judecată și se pare că a apelat chiar și la avocați. Nervozitatea ei exagerată vine și pe fondul despărțirii de Tiberiu Argint.

Acesta ar fi decis să pună punct relației pentru că nu mai suporta reproșurile zilnice ale artistei. Ea voia o nuntă, el nu. În plus, aceasta se plângea că bărbatul nu le acordă suficientă atenție celor mici, astfel că totul s-a finalizat brusc între ei.

Chiar dacă Andreea Bălan a încercat să-și ascundă suferința, presa a aflat despre despărțirea ei și detaliile au inundat presa. Și în timp ce ea suferă enorm, George Burcea este mai fericit ca oricând.

George Burcea a cerut-o în căsătorie pe Viviana Sposub

Iubita lui Viviana Sposub a organizat o sesiune cu fanii pe Instagram în care le-a cerut să o întrebe tot ce dores. Printre curioși s-a numărat și George Burcea, care a cerut-o în căsătorie. Mai în glumă, mai serios, lucrurile par clare între cei doi. Actorul nu poate merge încă la starea civilă pentru că divorțul nu este finalizat.

”Tu știi prea bine răspunsul, dar nu o să-ți răspund în contextul ăsta pentru că nu așa vreau să fiu cerută. Te rog să reconsideri tot momentul, întrebarea, tot și vei primi cu siguranță un răspuns”, i-a răspuns Viviana Sposub pe Instagram.

Aceasta este în prezent concurentă la Bravo, ai stil! Celebrities și se bucură de mare succes. De altfel, cariera ei a cunoscut o ascensiune fulminantă odată cu relație ei cu George Burcea. Andreea Bălan crede că totul se datorează asocierii cu imaginea ei și de aceea este foarte nervoasă ori de câte ori observă că acestora le merge din ce în ce mai bine.