Andreea Bălan, făcută grav de râs de colegii de la America Express. Imagini interzise au fost făcute publice. Este umilința supremă pentru ea

24 ian. 2023
Andreea Bălan, făcută grav de râs de colegii de la America Express. Imagini interzise au fost făcute publice. Este umilința supremă pentru ea

Andreea Bălan și Andreea Antonescu au dat tot ce au avut mai bun la America Express, însă cu toate astea, se pare că fosta soție a lui George Burcea a atras un val de antipatie din partea celorlalți concurenți.

Andreea Bălan și Andreea Antonescu au câștigat cea de-a doua amuletă și și-au adjudecat jocker-ul care le oferă un avantaj în cadrul competiției America Express pe care mulți concurenți l-ar fi vrut.

Stilul în care au obținut cele două însă aceste avantaje a fost aspru criticat de restul concurenților. Nu puțini sunt cei care o numesc ”rea”, pe Andreea Bălan, pentru modul în care se comportă, doar pentru a fi prima și pentru a câștiga America Express.

Bie Adam, dar și Diana și Laurisa, spre exemplu, le-au acuzat pe cele două artiste că ar fi încălcat regulamentul. Acestea nu ar fi vâslit, ar fi înotat pe fina și de asemenea, au primit și două minute de penalizare, lucru care în opinia lor nu ar fi fost Fair Play.

De asemenea, un alt lucru revoltător a mai fost faptul că Andreea Antonescu a fost lovită cu vâsla de Andreea Bălan, iar artista nu a făcut niciun gest față de colega sa, dar la final și-a cerut scuze până la urmă.

Andreea Bălan, val de critici la America Express

„Negru am văzut în fața ochilor. Stele verzi și apoi ea cinci minute și-a cerut scuze”, a spus Andreea Antonescu.

Și nu doar cele trei concurente au criticat-o pe artistă. La rândul lor, Bordea și Cotea susțin că Andreea Bălan și Andreea Antonescu nu țin cont de reguli și că fac totul după bunul plac la America Express.

„Nu le interesează de regulă. Cred că fac regulile așa cum vor ele acum”, au comentat și Bordea și Cortea.

La rândul său, Jean susține că ce au ajuns să facă cele două artiste nu e tocmai corect.

„Așa ceva nu se face pentru că nu e corect față de noi ceilalți”, a adăugat Jean.