Andreea Bălan, în lacrimi. Vedeta nu s-a mai putut abține: ”Nu am făcut-o pentru bani”

05 mai 2022
Andreea Bălan, în lacrimi. Vedeta nu s-a mai putut abține: ”Nu am făcut-o pentru bani”

Momente dureroase pentru Andreea Bălan. Vedeta Antena 1 a izbucnit în lacrimi după ultimul eveniment major din viața ei, ba chiar a făcut și câteva dezvăluiri uluitoare.

Show-ul Dancing on Ice a luat sfârșit, iar Andreea Bălan a fost devastată. Pentru ea, proiectul Antena 1 a fost unul de suflet, care i-a reamintit de Dansez pentru tine.

Drept urmare, în momentul în care a realizat că totul se apropie de final, vedeta a izbucnit în plâns în fața tuturor.

”Am emoții și îmi pare rău că se termină Dancing on Ice pentru că a fost un proiect foarte frumos pentru sufletul meu. Am retrăit emoțiile de la Dansez pentru tine de acum 15 ani și nu credeam că, după 20 de ani de carieră, ceva mă va emoționa ca Dansez. Îmi pare rău că se termină.

”N-am făcut-o pentru bani”

Deși nu am fost în concurs, am trăit fiecare ediție la fel ca și ceilalți concurenți. Pentru cele două momente m-am pregătit foarte mult, cot la cot cu ceilalți concurenți, zilnic câteva patru ore pe patine pentru că mi-a plăcut foarte mult”, a spus Andreea Bălan cu ochii în lacrimi, pe YouTube.

Și să nu credeți că mărturisirile vedetei s-au oprit aici. Andreea Bălan spune că de această dată nu s-a implicat în acest proiect pentru bani sau pentru expunere, ci doar din pasiune. Dancing on Ice a fost o adevărată provocare care a împlinit-o pe toate planurile.

”N-am făcut-o pentru bani, nu am făcut-o pentru expunere, am făcut-o doar pentru că mi-a plăcut foarte, foarte mult. E ceva care m-a împlinit la fel de mult ca muzica și dansul”, a mai povestit artista.