Andreea Bălan își va ieși din minți! Gestul jenant făcut de George Burcea de față cu fiica lui. Ce i-a făcut micuței Ella este efectiv halucinant

31 dec. 2021
Andreea Bălan își va ieși din minți! Gestul jenant făcut de George Burcea de față cu fiica lui. Ce i-a făcut micuței Ella este efectiv halucinant

George Burcea și Andreea Bălan s-au despărțit de mai bine de un an de zile. S-au certat, au existat atacuri dure, însă relația dintre cei doi foști soți pare că s-a liniștit, sau cel puțin până acum.

Ultimul gest făcut de George Burcea ar putea să o scoată din minți pe Andreea Bălan. În timp ce alți părinți își duc copiii de sărbători în parcuri, sau la restaurante, iată că actorul a avut o idee inedită.

După o plimbare mai lungă pe care a făcut-o cu fiica sa mai mare, George Burcea a ales o locație complet neașteptată. Actorul și-a dus fiica în căminul în care a petrecut o bună parte de timp, care pentru el este o a doua casă.

Ba mai mult de atât, George Burcea nu s-a putut abține să nu facă și o fotografie pentru a imortaliza momentul, extrem de important pentru el, din câte se vede. ”MyEllaMaya. Am adus-o la fosta căsuță a lui tati”, a scris George Burcea pe Instagram în dreptul imaginii postate.

Drama trăită de George Burcea

Să nu uităm că viața lui George Burcea nu a fost atât de roz la fel cum e acum. Părinții săi au divorțat pe vremea când era mic, iar tatăl actorului a plecat alături de doi dintre frații săi, pe care actorul a mărturisit, recent, că i-a cunoscut abia în 2006, când avea 18 ani.

La un momentdat, el a vorbit despre această întâlnire memorabilă. Venise pentru prima oară în București, unde și-a cunoscut și frații, care nici măcar nu știau de existența lui

”Am venit singur de la Eforie Sud, am luat autobuz, autocar, eram prima dată în București. Am găsit o casă destul de mare, am strigat la poartă, a ieșit o mătușă care nu m-a recunoscut și am spus „Bună ziua, îl caut pe Cristian, sunt un prieten foarte bun, spuneți-i să vină dacă este aici.

Tremuram, și în buzunarul drept aveam buletinul meu, ca să le arăt buletinul, să mă creadă că sunt fratele lor sau că sunt fiul tatălui meu. Și după vreo 5 minute iese frate-miu și vine spre mine somnoros, se freca la ochi și spune „Da, salut, ce vrei?”, povestea actorul la un moment dat.