Andreea Bălan l-a înlocuit deja pe Tiberiu Argint! Vedeta zâmbește din nou: „Mă echilibrează”

02 nov. 2021
Andreea Bălan l-a înlocuit deja pe Tiberiu Argint! Vedeta zâmbește din nou:

Andreea Bălan a tot trecut prin clipe grele în ultimii ani. După o lungă relație cu Keo, acesta a părăsit-o pentru Misha, care ulterior i-a devenit și soție. A urmat apoi căsătoria cu George Burcea și părea că artista și-a găsit în sfârșit echilibrul.

Marea cumpănă din viața ei a fost în timpul cele de-a doua nașteri, când a fost la un pas de moarte. Din fericire doctorii au intervenit la timp, iar vedeta s-a recuperat ca prin minune. Doar că la scurt timp de la acest tragic eveniment, George Burcea a plecat de acasă și a anunțat că vrea să divorțeze.

Au existat mai multe încercări de a repara situația, dar fără succes. Andreea Bălan s-a văzut singură cu cele două fetițe ale sale. Probabil din orgoliu, și-a refăcut foarte rapid viața și s-a refugiat în brațele lui Tiberiu Argint, fratele bunei sale prietene, Sonia Argint.

Dar după mai puțin de doi ani și această relație s-a rupt. Motivul l-ar fi reprezentat certurile intense din cauza faptului că bărbatul nu le acorda suficientă atenție celor mici. În plus, Sonia Argint i-a luat un interviu lui George Burcea, iar asta a scos-o din minți pe artistă.

Ce i-a readus Andreei Bălan zâmbetul înapoi pe buze

Tiberiu Argint a simțit că se sufocă în această poveste, așa că a decis că vrea să fie din nou burlac cu acte în regulă. Iar postările lui de pe Instagram arată că se simte foarte bine așa.

Cea care a fost, însă extrem de afectată este Andreea Bălan. Vedeta a plecat în vacanță în Egipt, cu mama și fiicele sale ca să mai uite de probleme. Invitată la Observator, ea și-a promovat noua piesă și a zâmbit tot timpul. A vrut să arate că se simte foarte bine și că este o femeie puternică și echilibrată.

Ea a mărturisit că s-a apucat de meditații și că zilnic alocă 15 minute pentru asta. O ajută să fie mai liniștită, mai calmă și să privească viitorul într-o manieră pozitivă.

„Aveam nevoie de asta pentru că viața mea nu e deloc de ușoară, se întâmplă tot felul de lucruri și mediația mă echilibrează”, a explicat Andreea Bălan, care a anunțat și că va mai lansa încă două piese noi în perioada următoare.