Andreea Bălan o distruge pe Irina Fodor! Ștefan Bănică, umilit și el la maxim. Nimeni nu se aștepta la asta

02 mai 2022
Andreea Bălan o distruge pe Irina Fodor! Ștefan Bănică, umilit și el la maxim. Nimeni nu se aștepta la asta

După o perioadă lungă în care afișa mai degrabă un zâmbet trist, Andreea Bălan se simte din nou în al nouălea cer. Dar din păcate, nu datorită unui bărbat care să o împlinească pe plan sentimental, ci a carierei sale. Iar Irina Fodor și Ștefan Bănică sunt loviți în mod direct.

Andreea Bălan este de 17 sezoane jurată la emisiunea Te cunosc de undeva, de pe Antena 1. Show-ul luase o pauză, însă în cele din urmă conducerea postului a hotărât să-l reia. Iar decizia pare să fi fost una extrem de inspirată. Pentru că după foarte mult timp, postul a fost lider de audiență sâmbăta, în prime time, devansând PRO TV, care a difuzat filme și Kanal D, care a avut emisiunea Se strigă darul.

Ștefan Bănică Junior și Irina Fodor au prezentat împreună show-ul Dancing on Ice: Vis în doi. Însă nu au reușit să ajungă pe locul 1 în audiențe, în ciuda eforturilor foarte mari făcute de echipa de producție, dar și de PR.

Rezultate spectaculoase pentru Antena 1

Mai degrabă s-a vorbit despre idila dintre ei, deși s-a confirmat clar că totul a fost doar un zvon fals și că sunt doar colegi de prezentare.

Ei bine, Te cunosc de undeva, cu Andreea Bălan, Ozana Barabancea, Cristi Iacob și Aurelian Temișan jurați, iar Alina Pușcaș și Pepe prezentatori au reușit să strângă peste 1,3 milioane de telespectatori în fața televizoarelor, cu mult peste cifrele obținute de Irina Fodor și Ștefan Bănică.

„Oops we did it again 🥂📺
@tecunoscdeundeva.oficial Lider de Audienta aseara cu cu 26 share ✌️👏🏻💪🏻🙏
17 sezoane, 11 ani & still counting
We are the best!
Acest sezon va fi fabulos! Nu pierdeti nicio editie!”, a scris Andreea Bălan pe facebook.

Sunt opt echipe foarte puternice, care se duelează pentru supremație. CLASAMENTUL primei gale în puteți vedea AICI.