Andreea Bălan o va lua razna! Ce job nou a primit Viviana Sposub? Vor fi rivale și în profesie

04 nov. 2021
Andreea Bălan o va lua razna! Ce job nou a primit Viviana Sposub? Vor fi rivale și în profesie

Viviana Sposub este plină de surprize, iar asta în mod cert o va scoate din minți pe Andreea Bălan. Cele două vedete au ajuns la cuțite după ce concurenta de la Bravo, ai stil! Celebrities a distribuit câteva fotografii în care apar și fetițele lui George Burcea.

Andreea Bălan a luat foc și a amenințat că-i dă în judecată pe amândoi. Asta în contextul în care și ea și-a prezentat fostul iubit, pe Tiberiu Argint, celor două micuțe. Gelozia pare să fie, însă la cote foarte înalte, iar după ultima veste pe care a dat-o Viviana, arista probabil că o va lua razna de tot.

George Burcea și-a lansat deja o carte, romanul său de debut „Scrisoare către Ceaușescu”, bucurându-se deja de succes. El vrea să turneze și un film, iar iubita lui va avea și ea un rol în distribuția extrem de selectă cu care vrea să lucreze. Catrinel Marlon, Maia Morgenstern, Marius Manole, Medeea Marinescu sunt doar câteva dintre numele care ar urma să joace în producție.

Viviana Sposub se lansează și în muzică

Dar Viviana Sposub mai are o surpriză. Pe lângă jobul de actriță pe care-l va primi, ea vrea să se lanseze și în muzică. Deja pregătește o piesă și speră să aibă succes. A cântat deja pe scena Bravo, ai stil! Celebrities și a impresionat pe toată lumea. Așa că va concura cu Andreea Bălan nu numai în dragoste, ci și în profesie de acum înainte.

„Pregătesc cu multă emoție lansarea unei piese care sper să fie pe placul publicului. O altă calitate pe care pot spune că am descoperit-o și fructificat-o la este talentul actoricesc. Desigur că îmi doresc poate chiar să mă perfecționez în această direcție, mai ales că primul rol din viața mea se apropie.

Voi face parte din producția și astfel, voi avea ocazia să îl însoțesc încă o dată pe George pe set, de data aceasta în calitate de colegă”, a spus Viviana, potrivit tvmania.ro