Andreea Bălan, prima reacție fermă după despărțirea de Tiberiu Argint. Ce mesaj neașteptat are pentru fostul iubit

28 oct. 2021
Andreea Bălan, prima reacție fermă după despărțirea de Tiberiu Argint. Ce mesaj neașteptat are pentru fostul iubit

Andreea Bălan s-a despărțit în liniște de Tiberiu Argint, în urmă cu aproximativ o lună, după aproape doi ani de relație. Artista se gândea că și-a găsit jumătatea și deja se vedea din nou la altar. Doar că planurile ei nu coincindeau cu ale lui. Așa că s-a ajuns inevitabil la un capăt de drum.

Andreea Bălan nu a dorit să comenteze nimic despre despărțirea ei de Tiberiu Argint. De fapt, chiar a evitat acest subiect și a plecat în vacanță în Egipt împreună cu mama și fiicele ei. A pozat mai sexy ca niciodată și a postat vlogg-uri în care mimează fericirea.

Ea spune că viața a maturitzat-o forțat și că acum este o femeie puternică și împlinită. Crede că ceea ce transmite în Univers se reflectă în ceea ce i se întâmplă în fiecare zi, așa că practic despărțirea de Tiberiu Argint pare să și-o fi asumat-o deja ca fiind din cauza mesajelor transmise de ea.

Andreea Bălan, mesaj ferm pentru Tiberiu Argint

În acest context trist din viața ei, ea a lansat un nou videoclip, care pare să fie un mesaj ferm pentru fostul ei iubit. Aceasta vrea să trasnmită că privește doar înainte și că rămâne în suflet doar cu ce a fost frumos. Trecutul este trecut, iar viitorul va veni cu multe realizări pentru ea. Sau cel puțin așa speră.

Andreea Bălan îi spune lui Tiberiu Argint că l-a iubit 100%, cu inima pentru că altfel nu știe, dar că a învățat să treacă peste cuvintele grele pe care i le-a adresat.

„Soare dupa nori” e aici!
Un videoclip emotionant plin cu amintiri si povesti. 🤗
Pe cele mai putin frumoase le las in urma si zambesc spre viitor.❤️
E povestea mea, dar si a ta🙏
Azi suntem oameni mai buni datorita experientelor din care am invatat.
Astept mesajul tau sa imi spui daca te regasesti”, a scris Andreea Bălan pe facebook.

Lecția Andreei Bălan

„Pentru mine, aceste experiențe au fost lecții de viață care m-au transformat și m-au format omul de azi. Am înțeles că de jos nu ai unde să te duci decât în sus.

Chiar dacă uneori oboseam, îmi luam răgaz, mă odihneam sufletește și apoi o luam de la capăt cu mai multă ambiție. Am ales să renasc de fiecare dată mai puternică, mai înțeleaptă și mai încrezătoare în forțele proprii. Cu toții trecem prin diferite experiențe și e foarte important cum le lăsăm să ne definească. Alege să le privești nu ca pe eșecuri, ci ca pe lecții ca să fii un om mai bun, mai încrezător și mai iubitor cu tine și cu cei din jur.

Cred foarte mult în legea de atracție. (…) În proporție de 90%, tot ceea ce am manifestat în gândurile mele și am transmis în univers de-a lungul vieții, ulterior s-a materializat. Dacă o dorință nu s-a adeverit, înseamnă că nu am crezut suficient de mult în ea. La final, mi-am asumat răspunderea.

Totodată, atragem în viețile noastre ceea ce suntem în interior și nu ceea ce ne dorim. Dacă vrem ca lucrurile să se schimbe în exterior și să primim ceea ce ne dorim, trebuie să începem cu interiorul. Să ne aliniem mintea cu inima și să ne ascultăm instinctul, cel mai bun ghidaj în viață. Iubirea de sine, acceptarea și recunoștință lucrurilor deja existente sunt ingredientele păcii interioare. Mă aflu pe un drum atât de liniștit, cum nu am fost niciodată, și sunt într-o continuă transformare și evoluție”, a dezvăluit Andreea Bălan.