Andreea Bălan provoacă surpriza anului! Cu ce televiziune a semnat și pentru ce emisiune. Acum s-a aflat totul

22 mart. 2022
Andreea Bălan provoacă surpriza anului! Cu ce televiziune a semnat și pentru ce emisiune. Acum s-a aflat totul

Dacă mulți se așteptau ca Andreea Bălan să aibă nevoie de timp după divorțul de George Burcea, ei bine, s-au înșelat. Artista se simte mai bine ca niciodată, ba chiar este implicată într-un mega proiect.

Pentru că fanii se întrebau ce este cu rănile și vânătăile pe care vedeta le tot avea, acum avem și răspunsul. Andreea Bălan colaborează cu Antena 1, ba chiar va avea un moment special în emisiunea care a debutat recent, Dancing on Ice.

”Dragii mei, sunt foarte fericită să va anunț în sfârșit pentru ce mă antrenez de ceva timp. Ei bine, în ultima luna, m-am antrenat zilnic (cu vânătăi, julituri, tăieturi) pentru un super moment special în emisiunea @dancingoniceromania 🧊 pe care îl veți vedea într-una din galele viitoare”, spune Andreea Bălan.

Artista va avea și un partener special și povestește că niciodată nu a experimentat atât de multe emoții. S-a îndrăgostit de patinaj și se simte împlinită din toate punctele de vedere.

”Și, sunt cea mai norocoasă deoarece am cel mai potrivit partener, super talentat, puternic, ambițios și charismatic, @coconu_200, care îmi face toate nebuniile (prizele) și alături de el pot să zboor până la stele.

Când va putea fi urmărită Andreea Bălan

Sincer, nu credeam că voi mai găsi ceva care să îmi placă atât de mult la fel că muzică și dansul, dar iată că patinele și gheață m-au făcut să mă îndrăgostesc iremediabil. Ador efectiv să patinez câteva ore bune pe zi și nu am crezut că mă va împlini sufletește atât de mult”, a mai dezvăluit ea.

Nu a patinat niciodată, însă asta nu a fost o piedică pentru ea. Andreea Bălan este ambițioasă și va împărtăși cu fanii ei, fiecare progres pe care îl va face pe acest plan. Pe de altă parte, vedeta nu a spus când va putea fi văzută.

Cert este că atunci când va fi pregătită, va apărea și pe gheață.

Nu am patinat niciodată, (ora în care doar am pus patinele în picioare anul trecut pentru un vlog, nu se pune), iar acum îmi doresc să fiu cât mai bună și să performez măcar 50 % față de cum o fac deja în dans.

Alături de noi în poză este antrenorul italian @andreavaturi care ne-a ajutat cu coregrafia. Va urmă și un vlog în care voi povești cât de greu a fost să învăț. Când vom fii pregătiți, vom performa 💪🏻. Abia aștept”, a mai adăugat artista.