Andreea Bălan rupe tăcerea! Ce s-a întâmplat între ea și Tiberiu Argint. Mai formează un cuplu acum?

27 oct. 2021
Andreea Bălan rupe tăcerea! Ce s-a întâmplat între ea și Tiberiu Argint. Mai formează un cuplu acum?

Andreea Bălan și Tiberiu Argint s-au cunoscut în urmă cu mai mult timp, el fiind fratele bunei sale prietene, Sonia Argint. Dar relația lor de iubire a început în luna mai a anului 2020. Și se pare că s-a terminat în urmă cu o lună, adică în septembrie 2021. Cei doi nu se mai urmăresc pe Instagram și și-au șters toate fotografiile împreună.

Conflictele între ei ar fi fost multe în ultima perioadă. Andreea Bălan voia să se recăsătorească, în timp ce Tiberiu nu era deloc pregătit să-și asume o familie cu copiii unui alt bărbat. Apoi picătura care a umplut paharul ar fi fost criza artistei, atunci când i-a văzut pe Sonia Argint și pe George Burcea, împreună într-o fotografie.

Andreea Bălan a decis să plece în vacanță și să pozeze în cele mai sexy ipostaze pentru a arăta că se simte perfect chiar și după ruptura de iubitul ei. Doar că se vede că lucrurile nu stau chiar așa pentru că ea a slăbit mult.

Recent a vorbit cu fanii pe Instagram despre situația ei, iar în acest mesaj explică subtil care este starea ei de spirit acum și ce se întâmplă în relația ei cu Tiberiu Argint.

Ce spune Andreea Bălan despre relația cu Tiberiu Argint

„Pentru mine, aceste experiențe au fost lecții de viață care m-au transformat și m-au format omul de azi. Am înțeles că de jos nu ai unde să te duci decât în sus.

Chiar dacă uneori oboseam, îmi luam răgaz, mă odihneam sufletește și apoi o luam de la capăt cu mai multă ambiție. Am ales să renasc de fiecare dată mai puternică, mai înțeleaptă și mai încrezătoare în forțele proprii. Cu toții trecem prin diferite experiențe și e foarte important cum le lăsăm să ne definească. Alege să le privești nu ca pe eșecuri, ci ca pe lecții ca să fii un om mai bun, mai încrezător și mai iubitor cu tine și cu cei din jur.

Cred foarte mult în legea de atracție. (…) În proporție de 90%, tot ceea ce am manifestat în gândurile mele și am transmis în univers de-a lungul vieții, ulterior s-a materializat. Dacă o dorință nu s-a adeverit, înseamnă că nu am crezut suficient de mult în ea. La final, mi-am asumat răspunderea.

Totodată, atragem în viețile noastre ceea ce suntem în interior și nu ceea ce ne dorim. Dacă vrem ca lucrurile să se schimbe în exterior și să primim ceea ce ne dorim, trebuie să începem cu interiorul. Să ne aliniem mintea cu inima și să ne ascultăm instinctul, cel mai bun ghidaj în viață. Iubirea de sine, acceptarea și recunoștință lucrurilor deja existente sunt ingredientele păcii interioare. Mă aflu pe un drum atât de liniștit, cum nu am fost niciodată, și sunt într-o continuă transformare și evoluție”, a dezvăluit Andreea Bălan.