Andreea Bălan șterge pe jos cu Viviana Sposub! A făcut o criză de nervi fără precedent. Ce a scos-o din minți

01 oct. 2021
Andreea Bălan șterge pe jos cu Viviana Sposub! A făcut o criză de nervi fără precedent. Ce a scos-o din minți

A trecut deja o perioadă destul de mare de timp de când Andreea Bălan și George Burcea nu mai sunt împreună. Cu toate acestea, există în continuare tensiune în privința acestui subiect și nici Viviana Sposub nu a scăpat „nevătămată” din această poveste.

Totul se pare că a pornit de la un fan care a dat în urmă cu câteva luni „like-uri” paginilor Andreei Bălan, fostului soț George Burcea, dar și paginii Vivianei Sposub. Deși pare un gest neînsemnat pentru mulți oameni, Andreea Bălan nu l-a putut trece cu vederea.

Andreea Bălan nu a mai rezistat

În plus, Andreea Bălan nu a mai rezistat după ce noua urmăritoare i-a transmis că o admiră atât pe ea cât și pe fostul ei soț, dar și pe actuala lui iubită. Artista a pornit astfel „atacul” și l-a acuzat pe George Burcea de denigrare și bineînțeles nu a uitat nici de Viviana Sposub. Despre aceasta a spus că nu este nici artistă și nici prezentatoare, ba chiar nu are niciun fel de activitate. Ei bine între timp, Viviana a ajuns acum concurentă la Bravo, ai stil! Celebrities de la Kanal D, dar toate acestea se întâmplau cu ceva timp înainte.

„Nu ai cum să mă iubești pe mine, dar să îl susții pe fostul soț, care m-a denigrat public și m-a terfelit în ultimul hal și totodată să fii fana unei femei care nu e nici artistă, nici prezentatoare și care efectiv nu are nicio activitate.

Nu am înțeles deloc mesajele tale. Am crezut că ai probleme psihice. Îmi scriai aici și în același timp lăsai dincolo mesaje de iubire, admirație etc!. Niciun fan de-al meu nu a făcut asta”, i-a spus Andreea Bălan femeii.

De asemenea, Andreea Bălan i-a cerut urmăritoarei să le dea block, atât lui George Burcea, cât și Vivianei Sposub. Artista a spus că nu poate concepe ca fanii fostului ei soț să fie și fanii ei.

„Te rog frumos să le dai block și să nu mai postezi niciun mesaj dacă vrei ca eu să îți văd postările și story-urile. Un adevărat fan niciodată nu susține oamenii care îl terfelesc – Oamenii care își terfelescu idolul am vrut să spun. Și tu trebuia să știi asta și să nu văd mesaje de pe acest cont acolo”, a continuat Andreea Bălan.

Reacție a Vivianei Sposub?

Se pare că, la rândul ei, Viviana Sposub a avut și ea o reacție la toate acestea, dar a preferat să nu fie atât de directă. Ea a postat un filmuleț la story, pe Instagram, în care transmite un mesaj, care a fost, cel mai probabil, adresat Andreei Bălan. Ea prezintă în clipul ei un bărbat care vorbește despre bârfă și cum aleg oamenii să ăi vorbească pe alții pe la spate.

„Dacă oamenii vor să mă vorbească pe la spate, chiar dacă este pozitiv sau negativ, lasă-i dracu să își facă de cap, mie nu îmi pasă. Dă-le un motiv să aibă de ce să fie obsedat de tine. Când vorbesc despre ei, nimeni nu ascultă, așa că bineînțeles că vor vorbi despre tine”, se arată în clipul video postat de aceasta.