Andreea Bălan, umilită din nou de Viviana Sposub. George Burcea este foarte mândru de iubita lui

15 nov. 2021
Andreea Bălan, umilită din nou de Viviana Sposub. George Burcea este foarte mândru de iubita lui

Andreea Bălan primește o nouă lovitură din partea Vivianei Sposub, după ce a dat-o în judecată. Iubita lui George Burcea are un nou atu în fața artistei cu care aceasta nu va putea concura vreodată. 

Viviana Sposub radiază de fericire în brațele lui George Burcea, în timp ce Andreea Bălan se ocupă în detaliu de fetițele ei. Cum a trecut prin mai multe evenimente în viața ei care au afectat-o destul de mult, artista a apelat și la ajutorul medicilor esteticieni pentru a se putea menține.

Recent, aceasta mărturisea că este adepta ajustărilor, însă nu ar exagera niciodată.

”Evident că îmbătrânim cu toții și ne mai facem mici ajustări, dar nu trebuie expuse aceste ajustări și nu trebuie exagerate. Nu trebuie exagerat deoarece instagramul promveaza fetele astea… nu trebuie să exagerezi. Folosesc creme foarte bune.”, spunea Andreea Bălan pe YouTube, despre operațiile estetice.

Mai mult de atât, vedeta a recunoscut că și-a făcut o operație la nas, însă referitor la o operație de mărire a sânilor, ea a negat tot timpul zvonurile. Cu toate astea, deși a slăbit enorm în ultima perioadă, decolteul i-a rezistat, ceea ce arată încă o dată că Andreea Bălan și-a făcut într-adevăr o intervenție și la sâni.

În timp ce fosta soție a lui George Burcea preferă să nu vorbească despre bustul ei, sau despre intervențiile estetice făute, Viviana Sposub se laudă cu aspectul ei fizic. Concurenta de la Bravo, ai stil! mărturisește că este întrebată foarte de des dacă are sau nu silicoane, având în vedere mărimea impresionantă a bustului său.

Cum o umilește Viviana Sposub, din nou pe Andreea Bălan

Ea susține că totul se datorează genei pe care o moștentește. Are un bust generos de la mama natură și chiar dacă la un momendat era complexată de aspectul ei fizic, iată că acum se bucură de un atu incredibil, atât în fața Andreei Bălan, care a fost nevoită să se opereze pentru a avea un bust generos, cât și în fața altor persoane.

”Ai silicoane? Asta e întrebarea pe care o primesc cel mai des. Și m-am săturat să tot răspund, mai ales că mie mi se pare destul de clar cum arată niște sâni naturali și cum arată niște sâni cu implanturi. Aici trebuie să fiu mega recunoscătoare pentru gena pe care o moștenesc.

Așa sunt toate femeile din familia mea, pornind de la bunica! Totuși, până să ajung la liceu și să realizez că un bust generos reprezintă un atu pentru o femeie, am fost extrem de complexată pentru că sânii mei au început să crească încă din clasa a cincea. Îmi aduc aminte și acum promisiunile pe care mi le făceam și pe care le împărtășeam cu sora mea: „Eu nu o să port niciodată decolteu!.

Dar am crescut și am început să mă iubesc fix așa cum sunt, ba, mai mult, am început să pun în evidență și să mă bucur din plin de acest atu. Desigur, nu am vrut să țin bucuria doar pentru mine!”, mărturisea, pentru viva.ro, Viviana Sposub.