Andreea Bălan, un monstru! Ce i-a făcut câinelui Labrador pe care-l avea cu George Burcea! Este greu de privit așa ceva

03 mai 2022
Andreea Bălan, un monstru! Ce i-a făcut câinelui Labrador pe care-l avea cu George Burcea! Este greu de privit așa ceva

Este Andreea Bălan un monstru? Asta vrea să arate fostul ei soț, George Burcea prin intermediul unor imagini cu câinele familiei, pe nume Jack. Labradorul a fost cumpărat în anul 2016, dar când actorul a plecat de acasă patrupedul a rămas în grija artistei.

Acesta susțin că a rugat-o mult pe Andreea Bălan să i-l înapoieze, dar aceasta a refuzat tot timpul. Acum George Burcea a reclamat-o pentru modul în care a tratat animalul. El susține că nu a fost deloc bine îngrijit și că are corpul plin de răni deschise, care s-ar fi putut infecta.

Andreea Bălan pare că nu l-a dus la veterinar pentru a primi tratament. Imaginile și filmulețul postat de Burcea arătă labradorul într-o stare nu foarte bună, dar bine hrănit, pentru că pare destul de gras.

„Probabil unii dintre voi știu cã am avut un Labrador pe nume Jack. L-am cumpărat în 2015, pentru că stand la curte și fiind iubitor de animale, era momentul perfect pentru el. L-am îngrijit pânã în anul 2020, când m-am mutat.

Deși stăteam într-un apartament cu 3 camere, iar cățelul avea 35 kg, am dorit în nenumărate rânduri să-l iau, dar nu mi s-a permis de către ,,proprietara și mama acesteia”. Până acum două luni am tot insistat să-l iau și am și vorbit cu 20 de persoane să-l țină la curte, tocmai pentru a avea mai mult spațiu.”, și-a început George Burcea mesajul.

Ce s-a întâmplat în cele din urmă cu câinele labrador

Actorul a ținut să arate cât de bine îngrijit era câinele și cât de fericit era atunci când se afla în grija lui. Acum se pare că s-ar fi rezolvat lucrurile și Jack a fost dus la veterinar. Iubitorii de animale în mod cert o vor critica foarte aspru pe Andreea Bălan, care nu a avut nicio reacție la aceste acuzații extrem de grave.

„Un prieten bun a fost de acord, dar iarăși m-am lovit de refuz. Asta până într-o zi când i-am făcut o filmare și am transmis casei/stapanei că voi da acest filmuleț la protecția animalelor. Inițial a spus NU, dar după 3 săptămâni a cedat. Așa arată un labrador de persoană publică. Așa arăta un Labrador de 7 ani ( e ziua lui pe 10.05), în momentul în care l-am luat de acasă.

Spuneți-mi, vă rog, cum vi se par vouă aceste poze și cum credeți că a fost tratat. El este așa de peste 1 an, cu reveniri scurte în ceea ce privește sănătatea lui. Acum e bine. E la doctor de o săptămână, iar mai apoi va merge la o curte mare și plină de copii.”, a încheiat George Burcea, care a făcut-o încă o dată de râs pe Andreea Bălan.

Este greu de înțeles cum de a lăsat bietul animal să se chinuie cu acele răni pe corp. L-ar fi putut duce oricând la veterinar, dar se pare că a fost nevoie de un nou scandal public pentru a se ajunge la un final fericit. Ea a cerut custodia totală a copiilor, dar judecătorul i-a dat o lovitură cruntă și a decis că și George Burcea are drept de vizită.