Andreea Bănică l-a înșelat pe soțul său, Lucian Mitrea? Detalii incendiare ies la iveală. Cine este bărbatul misterios din viața ei

01 iul. 2022
Andreea Bănică l-a înșelat pe soțul său, Lucian Mitrea? Detalii incendiare ies la iveală. Cine este bărbatul misterios din viața ei

Andreea Bănică și Lucian Mitrea formează unul dintre cele mai longevive cupluri din lumea mondenă, însă chiar și așa, la începuturile lor lucrurile nu erau chiar atât de simple, iar asta o dezvăluie chiar artista.

Un moment super jenant a avut loc în urmă cu ani de zile, înainte ca cei doi să se căsătorească. Artista a fost invitată la un eveniment în străinătate, unde a ajuns să fie curtată de un miliardar, care nici măcar nu știa că aceasta are o relație.

”Vai, m-am simțit foarte prost în acel moment. Nu eram căsătorită. Eram cu Lucian, dar respectivul nu știa că eu am o relație. El era din altă țară de lângă noi. Am ajuns acolo la un eveniment de-al lui și a vrut să mă plimbe în mașina lui decapotabilă”, a povestit vedeta.

Șocant este însă că Lucian Mitrea a fost cel care a împins-o din greșeală în brațele miliardarului. El ar fi fost cel care i-a recomandat artistei să meargă să se plimbe, fără a se gândi de două ori înainte la intențiile bărbatului.

Propunere indecentă pentru Andreea Bănică

”Lucian, cum e el foarte zăpăcit și normal așa, câteodată anormal pentru unii, mi-a spus hai du-te și plimbă-te. El e foarte pasionat de mașini. Nu s-a gândit o clipă că respectivul are intenții pentru mine”, a mai dezvăluit Andreea Bănică.

Momentul jenant a fost atunci când bărbatul i-a făcut artistei o propunere cât se poate de indecentă. Acesta ar fi fost în stare chiar să îi dea și mașina sa de lux, însă Andreea Bănică a reușit să scape politicos din brațele acestuia.

”Eram sub scaun de rușine. Cred că m-am înroșit toată din cap până în picioare. Mi-a fost atât de rușine de rușinea lui, de ceea ce a putut să-mi spună. (…) Mă gândeam ce-ar trebui să facă fetele pentru acea mașină”, a mai mărturisit vedeta.