Andreea Bănică, vacanță de groază în Egipt. „M-a pus să ridic picioarele”. La ce au supus-o autoritățile de acolo

02 nov. 2021
Andreea Bănică, vacanță de groază în Egipt.

Andreea Bănică a trăit șocul vieții ei în Egipt și spune că probabil nu va mai alege niciodată această țară ca destinație de vacanță. Ea a ales să se relaxeze în unul din resorturile luxoase din țara aflat la aproximativ trei ore și jumătate de zbor cu avionul de România. A mers cu întreaga familie, dar experiența de pe aeroport a fost una de-a dreptul traumatizantă.

Andreea Bănică a povestit despre calvarul prin care a trecut. A fost nevoită să stea patru ore în aeroport, cu persoane de alte naționalități. Mai mult de atât, au fost separate femeile de bărbați, totul pentru un control…. de rutină.

Arista consideră că autoritățile au exagerat foarte tare și nu înțelege de ce s-au comportat în acest fel. Ea a spus în detaliu prin ce a trecut și cum a fost controlată aproape până la piele deși nu prezenta nicio suspiciune.

Andreea Bănică, experiență traumatizantă în Egipt

„Pe lângă faptul că ne-au controlat de trei ori bagajele imense, ne-au controlat din cap până în picioare. Aveam bijuteriile la mână, au spus că dacă nu le dau jos, nu pot să trec. Am spus: Nu am cum să le dau jos, că ar însemna să țin toată coada asta până dau eu toate bijuteriile jos. Eu merg cu brățări la mână, sunt de acord să mă controlezi. Dacă piuie mașinăria, controlează-mă din cap până în picioare. (…) M-a controlat, m-a pus să ridic picioarele pe sus, mai avea puțin și-mi băga mâna la sutien”, a povesrit Andreea Bănică pe InstaStory.

Vedeta și-a continuat povestea revoltată. Chiar dacă probabil s-a simțit bine în Egipt și asta pentru că resorturile de lux de acolo oferă într-adevăr servicii foarte bune, iată că în afara lor apar tot felul de probelem care-ți strică toată energia bună acumultaă în vacanță.

„Ne călcam în picioare, îmbulzeală, dădeam din coate. Ne-au separat, femeile de bărbați. Dacă vedeați cum dădeau rusoaicele din coate și cum se agitau, voiau să ajungă primele … (…) A fost ceva SF, eu nu am pățit în viața mea așa ceva. Am stat vreo 4 ore în aeroport, eram terminați. Experiența asta de pe aeroport a fost șocantă, nu cred că mă voi mai întoarce în Egipt”, a concluzionat artista.