Andreea Esca a fost dată afară din casă și bătută cu cureaua. Dezvăluiri care au uluit întreaga Românie

13 mai 2021
Andreea Esca a fost dată afară din casă și bătută cu cureaua. Dezvăluiri care au uluit întreaga Românie

Adrian Sârbu și Pro Tv au reprezentat șansa vieții pentru Andreea Esca. Ea a devenit simbolul știrilor celui mai nou post de televiziune, care în scurt timp a devenit și lider pe piață. Au trecut mai bine de 20 de ani de atunci, dar locul 1 în topul televiziunilor a rămas constant.

Andreea Esca este căsătorită de foarte mulți ani cu Alexander Eram și au împreună doi copii, pe Alexia și Eric, care sunt extrem de răsfățați și deja cunoscuți de publicul larg. Cel puțin, Alexia este o adevărată vedetă în mediul online. Și dacă prezentatoarea Știrilor Pro Tv și-a educat copiii doar cu multă dragoste și poate un ton ridicat uneori, ea a primit și curele de la tatăl său.

Andreea Esca a fost dată afară din casă când era mică

Andreea Esca are o relație foarte bună cu părinții ei, chiar dacă duritatea nu a lipsit din copilăria ei. Aceasta a vorbit despre momente mai puțin plăcute în mai multe interviuri acordate de-a lungul timpului.

„Mereu când mă gândesc la Crăciun, mă gândesc la cel de când eram copii. Am plecat o dată cu o colegă de la grădiniţă şi cu bunica ei şi nu am zis nimănui şi tata nu m-a găsit.

Până la urmă, m-au căutat şi eram în faţa blocului fetiţei şi mi-am luat o bătaie serioasă. M-au dat afară şi au închis uşa în faţă, m-au lăsat pe preş. Şi atunci am stat ce am stat şi am bătut la uşă să le cer pantofii, că m-au dat afară în papuci şi nu puteam să plec aşa”, a dezvăluit Andreea Esca, conform voxbiz.ro.

Andreea Esca, bătută cu cureaua

Dumitru Esca lipsea mult de acasă din cauza serviciului, dar își dorea mult ca fiica lui să prospere. Așa că o certa pentru note și i-a dat o educație serioasă. Era strict cu ea, iar uneori o bătea chiar și cu cureaua. Chiar el a povestit despre acest lucru.

Andreea Esca și părinții săi

„Nu mai ţin minte, dar când eram foarte supărat, îi mai dădeam şi nişte curele”, a povestit bărbatul. Lucia Esca, mama Andreei Esca intervenea mereu. Nu-i plăcea să-și vadă copila plângând sau suferind, dar nu a putut să-și înduplece soțul.

Când el a ţipat la ea odată, că nu era cuminte, l-am întrebat de ce trebuie să o facă să-i fie frică de un bărbat… Iar el a trebuit să-mi explice mie că el nu e orice bărbat, ci că e tatăl ei. Atunci am înţeles şi eu”, a mărturisit Lucia Esca.

Tatăl Andreei Esca era un om foarte dur. Ce lucra acesta

„Tata este foarte serios. Când eram mică, era obsedat să am note bune, rezultate bune la înot. Era foarte sever şi uneori mă pedepsea. Nu aveam trai cu el dacă nu mergeam foarte bine”, a recunoscut și prezentatoarea Știrilor Pro Tv.

Când acesta a împlinit 80 de ani, ea i-a dedicat un mesaj amplu, pe care l-a postat peste tot. Chiar dacă el a fost strict și dur cu ea, nu a contat. L-a iubit și îl iubește enorm și astăzi.

„Tata a lucrat aproape toată viața pe “șantierele patriei” pentru că îi plăcea să pună lucruri pe picioare și pentru că se câștiga mult mai bine decât dacă ar fi fost inginer într-o fabrică din Bucureșți. Nu ne-a fost ușor nici nouă, celor rămase acasă singure toată săptămâna și nici lui, care a locuit în apartamente de serviciu și a fost nevoit să se descurce de unul singur. Dar cu toții cred că priveam către avantaje, în acele vremuri dificile. (..) De fapt, tata era ca teza! Trebuia să mă pregătesc când venea, mi-era teamă ca nu cumva să greșesc ceva, și nu prea mai puteam să ies la petreceri”, a transmis Andreea Esca cu ocazia aniversării tatălui său.