Andreea Esca a înjurat în direct la PRO TV din greșeală. Cea mai mare gafă din cariera ei. Ce a putut să spună este extrem de jenant

11 apr. 2022
Andreea Esca a înjurat în direct la PRO TV din greșeală. Cea mai mare gafă din cariera ei. Ce a putut să spună este extrem de jenant

Andreea Esca este una dintre cele mai cunoscute știriste din România. De asemenea, a devenit și una dintre vedetele emblemă ale Pro TV, ea lucrând în cadrul televiziunii încă din 1995.

Andreea Esca lucrează de mai bine de două decenii la televiziunea din Pache Protopopescu. De-a lungul carierei sale, vedeta Pro TV a devenit una dintre cele mai apreciate din televiziunea românească.

Cu toate acestea, a existat un moment extrem de jenant pentru Andreea Esca. La începutul carierei sale, vedeta a scăpat o înjurătură în direct.

La momentul respectiv, Andreea Esca se pregătea de un nou buletin de știri și a încercat să facă probe de sunet cu producția. Vedeta a uitat că microfonul era deschis atunci când i-a scăpat o înjurătură.

”Vezi că s-a f****t iar asta, că eu aud tot în casca mea”, a spus vedeta Pro TV la acel moment.

Cum se comportă Andreea Esca cu angajații săi

Andreea Esca a fost șefa lui Maurice Munteanu pe vremea când acesta lucra la revista ”The One”. Acum, juratul de la emisiunea ”Bravo, ai stil” vine și vorbește despre cum se comportă vedeta de la Pro TV cu angajații pe care îi are.

Invitat în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, juratul Maurice Munteanu a fost întrebat despre cum este vedeta PRO ca persoană din postul de șef, având în vedere că el a fost responsabil cu editorialul de modă la revista ”The One”, acolo unde vedeta de la Pro TV a fost redactor șef timp de 10 ani.

„E un om cu care m-am înțeles foarte bine, o tipă în care mă regăsesc. E un pic „”bossy”, poate fi „bitter” (n.r. severă), eu nu sunt neapărat „bitter”, dar mă seduce chestia asta uneori la oameni”, spune Maurice Munteanu.