Andreea Esca, așa cum nimeni nu credea că o va vedea vreodată. Ipostaze uluitoare. Cum a fost fotografiată fără să știe

24 apr. 2022
Andreea Esca, așa cum nimeni nu credea că o va vedea vreodată. Ipostaze uluitoare. Cum a fost fotografiată fără să știe

Andreea Esca este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de știri din România. Aceasta are o carieră minunată în spate și foarte mulți fani atât în viața reală, cât și în mediul online. Știrista este mereu o apariție elegantă, însă recent aceasta a fost filmată într-o ipostază la care nimeni nu se aștepta.

De fiecare dată când apare pe micul ecran, Andreea Esca este mereu impecabilă atât în ceea ce privește ținuta, cât și în ceea ce privește modul în care se comportă. Recent, știrista de la Pro TV a fost filmată într-o ipostază mai puțin cunoscută publicului, de către una din colegele sale. Ulterior, imaginile au ajuns în mediul online.

Dacă te-ai întrebat ce face Andreea Esca în momentul în care este pauza publicitară, află că vedeta de la Pro preferă să se relaxeze. Recent, vedeta a fost surprinsă de una dintre colegele sale în timp ce s-a întins pe o canapea din fața camerei de montaj, în timp ce vorbea la telefon.

Știrista a fost cea care a publicat imaginile în rubrica de Insta Story, dovada că și ea s-a amuzat de filmulețul realizat de colega de la Pro.

„Când se prind colegele că te-au lăsat șalele…și te întinzi un pic așteptând în fața camerei de montaj”, a scris vedeta, referindu-se la imaginile cu pricina.

Andreea Esca, ajutată de fiica sa să își aleagă ținutele

Alexia Eram a declarat, în urmă cu puțin timp, că ea și mama ei sunt complet diferite în ceea ce privește moda și că ea este cea care o ajută pe vedetă să se îmbrace la evenimente.

Ba mai mult de atât, tânăra a dezvăluit că mama sa nici nu pune preț pe branduri și își cumpără doar haine colorate care îi plac la prima vedere.

”Nu am luat pasiunea pentru modă de la mama. Cumpără tot ce e colorat, dacă are un desen, nu contează de unde este. Ea tot timpul mă întreabă cum să se îmbrace la evenimente”, mărturisea Alexia Eram acum ceva timp.