Andreea Esca pleacă de la PRO TV anul viitor? Ce nou proiect de top va avea. Smiley este și el implicat

16 mai 2022
Andreea Esca pleacă de la PRO TV anul viitor? Ce nou proiect de top va avea. Smiley este și el implicat

Andreea Esca este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare de știri din România. Vedeta de la Pro TV are mai multe planuri, iar unele dintre ele au ieșit la iveală. Nimeni nu se aștepta la această decizie a vedetei.

Andreea Esca continuă să își surprindă fanii – vedeta PRO le va arăta acestora că nu se pricepe numai la a prezenta știrile de la ora 19:00. Mai precis, ea va juca într-un film, alături de Smiley. Filmul poartă numele „Ramon” și este, de fapt, proiectul lui Pavel Bartoș.

„Este o comedie romantică în care se va regăsi toată lumea. Un om simplu care pleacă în căutarea iubirii, a dragostei ideale: fata de pe afiș. Și trece prin tot felul de situații, care mai de care, mai hilare, emoționante. Și care se va termina într-un mod total imprevizibil.

Tocmai din acest motiv, vă las să vedeți, adică vă aștept la cinematografe începând cu februarie, 2023. (…) E o idee care mă paște și mă bântuie de vreo patru, cinci ani de zile și căutam contextul perfect. (…) Și uite că am întâlnit contextul perfect și anume pe Jesus del Cerro regizorul, l-am găsit și pe Anghel Damian care a scris scenariul, cumva s-au întrunit contextele potrivite”, a mărturisit Pavel Bartoș.

Cine mai joacă alături de Andreea Esca

Pe lângă Andreea Esca, în producția lui Pavel Bartoș vor juca Elvira Deatcu, Andreea Vasile și Ionuț Rusu. Filmările la filmul semnat de Anghel Damian, cel care s-a implicat și în producția serialului „Vlad”, s-au încheiat, iar Pavel Bartoș nu a pierdut momentul pentru a da o adevărată petrecere.

De asemenea, el a postat în mediul online mai multe fotografii e la această petrecere, în care apărea alături de Smiley și de Andreea Esca.