Andreea Mantea ar putea fi dată afară de la Kanal D! Ce gafă imensă a făcut

13 oct. 2021
Andreea Mantea ar putea fi dată afară de la Kanal D! Ce gafă imensă a făcut
Andreea Mantea

Andreea Mantea este una dintre principalele vedete ale postului Kanal D. Aceasta a fost prima prezentatoare a show-ului matrimonial, Puterea Dragostei și a reușit să înregistreze audiențe record. Filmările au avut loc în Turcia, iar producătorii îi promiseseră că vor muta emisiune în România după primul sezon.

Doar că acest lucru nu s-a întâmplat, iar Andreea Mantea a fost convinsă cu greu să mai rămână prezentatoare pentru încă o ediție. Ulterior, ea a fost înlocuită de Cristina Dorobanțu, fostă concurentă de la Bravo, ai stil!.

Pentru că turcii de la Kanal D au apreciat foarte mult ce a reușit Andreea Mantea să facă la Puterea Dragostei, i-au permis să aibă pe post o emisiune produsă de propria casă de producție. Trăiri alături de Andreea Mantea, prezenta diverse cazuri din țară, iar peste tot merge și micuțul David, care era extrem de simpatic.

O nouă emisiune fără succes

O dată cu grila de toamnă, producătorii turci au încercat o altă emisiune cu Andreea Mantea, pentru că cea dintâi nu se bucura de prea mare succes. O nouă șansă a debutat de câteva săptămâni și este difuzată sâmbătă seara, de la ora 20.00. Pare că vedeta Kanal D a făcut o mare gafă atunci când a ales să renunțe să prezinte producții de succes și a ales să se implice în alt tip de emisiuni.

Practic ea a arătat cu succesul unui show nu depinde atât de mult de prezentator, ci mai mult de concept.

Rezultatele în audiență la O nouă șansă sunt dezastruoase. Poate părea puțin dur, dar prin comparație cu principalii rivali fix așa stau lucrurile. PRO TV difuzează la acel moment SuperStar România și este lider, pe locul 2 se află la mare distanță Antena 1, cu iUmor, iar pe 3… România TV. Situația s-a repetat deja de mai multe ori, iar îngrijorările sunt mari.

Datele de audiență care îngrijorează conducerea Kanal D

Un post de știri să depășească un post generalist, într-o seară fără evenimente este o adevărată lovitură. Nici Bravo, ai stil! Celebrities nu stă foarte bine în seara de gală și este posibil ca pe parcurs să vedem modificări.

Așadar, conform datelor oferite de Kantar Media, sâmbătă, 9 octombrie, aproape 1,4 milioane de români s-au uitat la SuperStar România, pe PRO TV, 950.000 la iUmor pe Antena 1, iar aici vine surpriza.

România TV a depăşit Kanal D la nivel naţional, cu o medie de 768.000 de persoane. Iar Kanal D s-a aflat pe locul 4 cu 764.000 de telespectatori pe minut.

Cu atât mai grav este că situaţia a fost aceeași și în mediul urban. Topul a rămas neschimbat. Rămâne de văzut cât timp va mai rula emisiunea Andreei Mantea. Momentan Kanal D este în dezavantaj sâmbătă seara. Rulează producții care nu captează deloc nici măcar publicul fidel.

De precizat că înregistrează audiențe record cu serialul fenomen, Doctorul Minunte despre care puteți citi detalii AICI.