Andreea Mantea, din nou singură? Vedeta a spus public ce i-a făcut actualul ei iubit. Acuzații grave și din partea fostului

25 dec. 2021
Andreea Mantea, din nou singură? Vedeta a spus public ce i-a făcut actualul ei iubit. Acuzații grave și din partea fostului
Andreea Mantea

Andreea Mantea este una dintre cele mai îndrăgite vedete din televiziune. Dacă din punct de vedere profesional, ea se poată lăuda cu o colaborare destul de lungă cu cei la Kanal D, iată că pe plan amoros, bruneta nu a avut prea mult noroc.

Cristi Mitrea a fost cel pe care Andreea Mantea l-ar fi văzut soț. Cei doi s-au cunoscut la emisiunea ”Burlăcița” și au mers mai departe. Au un băiețel pe nume David, însă norocul nu a fost de partea lor. Cei doi s-au despărțit și-au aruncat cuvinte grele, ba chiar la un momentdat vedeta mărturisea că fostul ei partener avea un comportament destul de violent.

Oricum ar fi, Andreea Mantea a depășit despărțirea cu brio. S-a concentrat pe creșterea micuțului David și și-a refăcut viața alături de Valeriu Floricel.

Până acum, cei doi nu s-au afișat niciodată împreună, nu au poze împreună, ba chiar Andreea Mantea nu i-a spus niciodată numele public acestuia, ci a fost dată de gol chiar de Cristian Mitrea, care mărturisea că l-a cunoscut la un momentdat pe bărbat.

”L-am cunoscut și pe actualul ei iubit, Valeriu Floricel, ne-am văzut de vreo două ori la Andreea acasă. N-am discutat prea multe! Ce era să discut cu el? Să-i spun că ce face cu el a făcut și cu mine”, a declarat Cristian Mitrea la un moment dat.

Andreea Mantea, mințită de iubitul ei?

Cum Andreea Mantea își ține viața departe de ochii curioșilor, mulți se întreabă dacă bruneta mai este sau nu într-o relație cu Valeriu Floricel, iar ultima declarație pe care a făcut-o lasă loc de interpretări.

Andreea Mantea a fost invitată la Teo Show, iar Bursucu a vrut să afle mai multe, așa că a întrebat-o pe vedetă dacă ar trece cu vedea minciuna venită din partea partenerului ei de viață și dacă i-ar mai da o șansă.

Iată că, odată cu această întrebare o și cunoaștem mai bine pe Andreea Mantea. Vedeta de la Kanal D spune că iartă minciuna, însă depinde și cât de gravă e. Mai mult de atât, bruneta ar lăsa loc și de o răzbunare în cazul în care ar fi nevoie.

”Am făcut-o până acum, da. E doar o minciună. Depinde cu ce minte. Putem să ne răzbunăm și noi după aceea, nu?”, a spus Andreea Mantea.

Nu știm dacă între ea și Valeriu Firicel s-au schimbat lucrurile, sau dacă el ar fi mințit-o vreodată pe vedetă, însă poate la un momentdat, Andreea Mantea va vorbi și public despre partenerul ei.