Andreea Mantea îl distruge pe Cristi Mitrea. A spus public ce i-a făcut propriului coplil. Este înfiorător

26 mart. 2022
Andreea Mantea îl distruge pe Cristi Mitrea. A spus public ce i-a făcut propriului coplil. Este înfiorător
Andreea Mantea

Andreea Mantea și Cristi Mitrea au format un cuplu în urmă cu câțiva ani, iar din relația lor s-a născut David. În prezent, cei doi foști iubiți nu își mai vorbesc, cu toate că au încercat de dragul copilului.

În urmă cu ceva timp, Andreea Mantea spunea că fiul ei nu dorește să își mai vadă tatăl, cu toate că Cristi Mitrea spunea că relația dintre ei doi este una perfectă.

„A spus că el și David au o relație magnifică. Realitatea este alta. Nu a avut răbdare niciodată cu el, în așa fel încât să își construiască o relație tată-fiu. Iar acum este prea târziu deja. Copilul nu îl mai vrea. Nu îl mai place, nu vrea să mai audă de el, în ciuda faptului că m-am chinuit să îi conturez o imagine perfectă a tatălui lui. Pentru că l-a dezamăgit enorm”, spunea bruneta.

De asemenea, ea a mai spus că este greu să descrie în cuvinte ce reacție avea fiul ei atunci când afla că trebuie să petreacă timp cu tatăl lui.

„Și-a dorit să îi fie alături în anumite momente și nu i-a fost. Probabil…că era ocupat cu instabilitatea emoțională. Când copilul își dorea să îl vadă…nu avea timp sau pur și simplu, nu răspundea. Îl lua sau îl vedea doar când copilul nu își dorea. Oricum este înfiorător să descriu în cuvinte reacția copilului când auzea că trebuie să meargă la el”, a mai spus Andreea Mantea.

Cristi Mitrea vorbește despre relația cu Andreea Mantea

Invitat în podcastul lui Cătălin Măruță, Cristi Mitrea a povestit că el și mama copilului său sunt două persoane diferite, care și-ar face viața un calvar dacă ar sta împreună.

„Eu unul nu pot să stau într-un anume mediu. Suntem două persoane care probabil ne facem viața un calvar, habar n-am. Nu reușim să o ducem până la capăt. În ultimii trei ani de dragul copilului am încercat..”, spunea acesta în urmă cu ceva timp.