Andreea Mantea, mărturii din infern. Ce i-a făcut noul iubit? Toată lumea credea că e fericită

28 mart. 2022
Andreea Mantea, mărturii din infern. Ce i-a făcut noul iubit? Toată lumea credea că e fericită

După eșecul relației pe care a avut-o cu Cristi Mitrea, Andreea Mantea s-a refugiat în brațele unui bărbat pe care a preferat să îl țină departe de ochii curioșilor. Cu toate astea, se vedea pe chipul ei că este mai fericită ca niciodată.

La un moment dat, fostul ei partener de viață, Cristi Mitrea a dat-o de gol. El dezvăluia că iubitul Andreei Mantea ar fi Valeriu Floricel, fost coleg de pe platourile de filmare, dar și producător al uneia dintre emisiunile pe care vedeta o prezenta atunci.

Cei doi ar fi început relația tocmai din 2016, însă Andreea Mantea nu a publicat niciodată imagini alături de noul ei partener de viață, motivele știindu-le doar ea.

Oricum ar fi, alegerea Andreei Mantea pare că a fost cea corectă, căci acum, vedeta e din nou singură. Șocant este însă că deși părea extrem de fericită, atât în aparițiile publice cât și pe rețelele de socializare, ea ar fi trăit un adevărat calvar.

De parcă nu ar fi fost suficientă experiența cu Cristi Mitrea, acum, Andreea Mantea spune că a trăit din nou o relație toxică.

Clipe de coșmar pentru Andreea Mantea

“Ultimul lucru toxic din viața mea, pe care l-am eliminat, avea ochi, respira, era OK. Avea și două mâini, și două picioare. Dar nu mai puteam, era toxic!”, a mărturisit vedeta.

Nu știm ce s-a întâmplat concret între cei doi, însă având în vedere mărturisirile Andreei Mantea, vedeta pare că ar fi trăit ceva similar cu fosta relație.

“Care este problema, extragem, intrăm în tot haosul și căutăm exact, de ce am țipat, de ce simt ce simt, de ce îmi vine să plâng, care e motivul real, de unde a plecat totul și mă duc și caut acolo!”, a mai adăugat ea.

Să nu uităm că Andreea Mantea ar fi avut o relație toxică și cu tatăl lui David, Cristi Mitrea. Bruneta a mărturisit că ar fi fost bătută de acesta și ar fi trăit clipe de coșmar în perioada în care erau împreună.