Andreea Marin a rămas fără bani? Motivul pentru care a fost nevoită să facă împrumut la bancă urgent

01 iul. 2022
Andreea Marin a rămas fără bani? Motivul pentru care a fost nevoită să facă împrumut la bancă urgent

Andreea Marin este extrem de cunoscută, motiv pentru care oamenii ar putea considera că aceasta are orice își dorește fără să trebuiască să se împrumute. Cu toate acestea, bruneta a scos la iveală faptul că deși este vedetă, asta nu înseamnă că nu există momente când are probleme cu banii.

Uneori, pentru a avea ceea ce ne dorim suntem nevoiși să facem împrumut la bancă, uitându-ne cu jind la vedetele care pot cumpăra orice oricând își doresc. Mulți consideră că Andreea Marin face parte din această categorie de vedete, însă ”Zâna Surprizelor” a scos la iveală că lucrurile nu stau chiar așa.

Fosta soție a lui Ștefan Bănică a precizat că a luat un împrumut de la bancă, cu toate că tatăl ei a sfătuit-o să nu facă acest lucru. Totuși, spune Andreea Marin, nu îi pare rău pentru acest pas, precizând chiar în ce a investit acești bani.

Andreea Marin a făcut credit la bancă. În ce a investit banii?

Frumoasa brunetă a precizat, nu de mult, că a făcut un credit la bancă pentru a-și renova spațiul multimedia, spațiu în care Andreea Marin găzduiește diferite evenimente.

”Da, am făcut împrumut la bancă, după mulți ani după ce am spus că voi asculta sfatul tatălui meu și nu voi face niciun împrumut.

Asta m-a sfătuit. Dar am făcut un împrumut așezat pentru că s-a ivit o ocazie, aceea de a clădi spațiul meu multimedia de astăzi, locul în care creez evenimente frumoase.

Nu a fost deloc ușor, se întâmpla la începutul pandemiei și apoi doi ani și jumătate a durat renovarea acestui spațiu pentru a-l transforma tehnic în ce e azi”, a povestit Andreea Marin în cadrul emisiunii ”Vorbește Lumea” de la Pro TV.