Andreea Marin, replică năucitoare când a fost întrebată dacă se consideră o femeie frumoasă

29 oct. 2021
Andreea Marin, replică năucitoare când a fost întrebată dacă se consideră o femeie frumoasă
Foto Facebook Andreea Marin

Andreea Marin a ajuns la 46 de ani, dar continuă să fie o femeie foarte frumoasă. Zâna Surprizelor nu a avut prea mult noroc în dragoste. A bifat deja trei căsnicii eșuate, iar acum are o relație stabilă cu tânărul diplomat Adrian Brâncoveanu, care este cu 10 ani mai tânăr decât ea. Vedeta spune că se simte fericită și împlinită alături de noul ei partener de viață.

Andreea Marin a avut la picioarele ei mulți bărbați celebri și bogați. În urmă cu aproximativ 15 ani chiar și Ion Țiriac era complet cucerit de aceasta. S-a gândit chiar și la o căsătorie cu ea, dar într-un final s-a răzgândit. Cei doi se afișau des împreună, chiar dacă nu admiteau oficial că sunt într-o relație.

Andreea Marin a fost căsătorită și cu Ștefan Bănică Junior timp de șapte ani, din care a rezultat frumoasa lor fiică Violeta. Totuși mariajul a fost unul presărat cu scandaluri și umilințe, despre care Zâna a evitat mereu să vorbească, dar apropiații ei au dezvăluit pentru presă că aceasta ar fi trăit un calvar.

Se consideră Andreea Marin o femeie frumoasă?

Când l-a cunoscut pe Tuncay Ozturk, cel de-al treilea soț al său a crezut că va fi în sfârșit iubită așa cum merită. Dar se pare că fizioterapeutul turc ar fi înșelat-o cu asistenta lui, iar divorțul a fost unul cu multă ranchiună. Andreea Marin nici nu mai vrea să-i audă numele fostului partener de viață.

În ultima perioadă aceasta a tot acordat interviuri, mai ales că vrea să-și promoveze noul său proiect, Creative Hub Voice&Visibility, un business în comunicare și organizare de evenimente.

Întrebată de jurnaliștii de la CanCan dacă se consideră o femeie frumoasă, Andreea Marin a avut un răspuns surprinzător, dar plin de eleganță și modestie.

“Cred că sunt o femeie îngrijită și drăguță, dar nu o frumusețe. Și important e să te simți bine în pielea ta și sănătoasă, așa că fac ceea ce cred că e bine în sensul acesta. Mă hrănesc echilibrat și cât mai sănătos cu putință, fac mișcare, am grijă de mintea mea. Dar și muncesc mult, așa că nu e prea ușor să menții balanța în poziția corectă. Important, ca femeie, e să te prețuiești și pe tine. Știu că noi ne dedicăm celor dragi, dar sănătatea noastră, prevenția, respectul de sine sunt la fel de importante”, a spus Andreea Marin.