Andreea Raicu a recunoscut public ce i-a făcut Tudor Chirilă cât timp a fost iubita lui. Mărturii dureroase din trecut

24 sept. 2021
Andreea Raicu a recunoscut public ce i-a făcut Tudor Chirilă cât timp a fost iubita lui. Mărturii dureroase din trecut

Andreea Raicu este oficial singură, la 44 de ani, deși este una dintre cele mai frumoase femei din România. Totuși nu trebuie uitat faptul, că de-a lungul timpului, ea s-a iubit cu bărbați celebri, bogați și foarte doriți de admiratoare. Printre aceștia Cristi Chivu, Horia Tecău și Tudor Chirilă.

Cu acesta din urmă a avut o relație destul de lungă, de cinci ani, în perioada 2006-2011. Andreea Raicu a evitat să vorbească despre iubirile ei din trecut și mai ales să dea nume. Dar într-o intervenție televizată ea a povestit despre o perioadă foarte nefastă din viața ei și toată lumea a înțeles că s-a referit la momentele în care a fost cu Tudor Chirilă.

„Am avut o relaţie toxică, lungă, de şapte ani. Nu mai eşti tu, nu mai eşti fericit. Persoana respectivă în loc să te susţină, e împotriva ta…. Eşti veşnic tensionat, îţi pierzi încrederea în tine… Nu e un subiect dificil pentru că am putut să mă uit la ele. Relaţiile dificile pot fi şi la 40 de ani…”, a mărturisit Andreea Raicu.

Tudor Chirilă a devenit familist

În ultima perioadă ea a fost văzută cu fostul iubit al Mădălinei Ghenea, milionarul Matei Stratan. Despre acesta s-a spus că ar fi avut probleme și cu drogurile și nu a confirmat relația cu Andreea Raicu.

Tudor Chirilă s-a liniștit între timp. El nu vorbește în public despre partenera lui de viață, dar este fericit cu aceasta și au împreună doi copii. Deși a fost mult timp implicat în proiectele PRO TV, se pare că în ultima perioadă nu a mai fost pe placul managementului.

Vocea României a fost înlocuită cu SuperStar România, iar în juriu au fost cooptați Smiley, Marius Moga, Raluka și Carla’s Dreams, care a avut colaborări doar cu Antena 1 în ultimii ani.

Cum a ajuns Andreea Raicu în televiziune

Andreea Raicu a fost inițial model. Aceasta a câștigat a câștigat premiul 1 la finala națională „Elite Model Look” și premiul „Best Elegance” „Elite Model Look” organizată în Seul, devenind astfel prima româncă recompensată cu o astfel de distincție.

Apoi în anul 1996 și-a început cariera în televiziune la PRO TV, unde a prezentat, pe rând, „Ora 7, Bună dimineața” (1996 – 1997) și „Pro fashion”. Din 2000, s-a mutat la Prima TV unde a moderat numeroase show-uri televizate, unele live, altele înregistrate. Între acestea se numără „Reuniune de clasa”, „Stil’, respectiv reality show-urile de succes Big Brother sau Megastar.

Acum are proiectele sale în mediul online, dar organizează și seminarii de dezvoltare personală.