Andreea Tonciu, decizie de ultimă oră. Mai merge la Survivor România? Este deja oficial

04 ian. 2022
Andreea Tonciu, decizie de ultimă oră. Mai merge la Survivor România? Este deja oficial

Andreea Tonciu este una dintre concurentele mult așteptate de la Survivor România 2022. Toți fanii așteaptă cu nerăbdare să vadă cum va face față provocărilor din cadrul competiției, însă ce nu știu ei, este că vedeta a luat niște măsuri drastice.

Pentru că provocarea Survivor România 2022 nu este pentru oricine, Andreea Tonciu s-a pregătit intens, semn că își dorește să se apropie de premiul cel mare și să nu lase pe nimeni înaintea ei.

Fosta asistentă tv a început pregătirile de ceva timp, iar pe lângă exercițiile obișnuite pe care le face la sală, Andreea Tonciu s-a apucat și de o terapie de vitaminizare care să o ajute pe tot parcursul competiției.

Chiar ea le-a mărturisit fanilor că înainte de a pleca în competiție s-a oprit la o clinică pentru a se asigura că este pregătită din punct de vedere fizic. Și-a făcut o perfuzie cu minerale și vitamine, mărturisind că are mare nevoie de ea.

Mai este foarte puțin până voi pleca în Dominicană. Am întotdeauna grijă de mine. Am venit la clinică pentru o terapie de mega-boost. În ce constă această terapie? Într-o perfuzie cu toate mineralele și cu toate vitaminele. Pentru că am mare, mare nevoie”, a spus Andreea Tonciu pe Instastory.

Mai merge Andreea Tonciu la Survivor România?

Deși vedeta a confirmat faptul că va participa la Survivor România, fanii au intrat la bănuieli după ultima ei postare. Mulți se întreabă dacă Andreea Tonciu nu se va răzgândi cumva, sau dacă va reuși să facă față provocărilor din cadrul competiției, având în vedere dificultatea probelor.

Mai mult de atât, o bună parte din fani se gândeau că vedeta va renunța, în condițiile în care are o fiică, Rebeca care va rămâne o perioadă singură, cât mama ei se va lupta pentru premiul cel mare.

Pe de altă parte, nu ar fi prima oară când Rebeca stă fără mama ei. Andreea Tonciu a mai fost nevoită să își părăsească fiica ore bune, în perioada în care era concurentă la Bravo, ai stil Celebrities sezonul 1, unde mărturisea destul de des că îi este dificil să facă față concursului din cauza dorului de fata ei.

Cu toate astea, de această dată pare că lucrurile s-au aranjat bine pentru brunetă. Andreea Tonciu are deja și susținerea lui Sebastian Chitoșcă care a declarat public că va fi alături de ea în noul sezon Survivor România.