Andreea Tonciu rupe tăcerea. Detalii din interior. Motivul real pentru care a plecat de la Survivor România

30 ian. 2022
Andreea Tonciu rupe tăcerea. Detalii din interior. Motivul real pentru care a plecat de la Survivor România

Andreea Tonciu a fost una dintre concurentele care nu a rezistat prea mult la Survivor România. A fost eliminată din show săptămâna trecută, iar acum s-a întors în brațele celor dragi, însă nu poate uita prin ce a trecut.

Dacă vă gândeați că show-ul Survivor România nu e ce pare, iată că Andreea Tonciu dă din casă și vine cu mărturisiri șocante. Vedeta povestește că a trăit cea mai grea experiență din viața ei, iar tot ceea ce s-a văzut l-a televizor s-a întâmplat și în realitate.

Ba mai mult de atât, Andreea Tonciu mărturisește că au fost momente în care nu a avut ce să mănânce, dar și momente de conflict în care a încercat să se impună.

”A fost cea mai grea experiență pe care am avut-o până la acest moment în viața mea. Tot ceea ce ați văzut și vedeți pe TV este real, iar asta este incredibil. De la lipsa hranei la dormitul pe insulă, de la jocurile dificile la momentele când aveam discuții interminabile între noi, le-am trăit pe toate”, a dezvăluit vedeta, pentru click.ro.

Și să nu credeți că problemele s-au oprit aici. Andreea Tonciu a slăbit câteva kilograme însă cel mai bun lucru din toată povestea l-a reprezentat faptul că a învățat mai multe despre ea.

Ce a pățit Andreea Tonciu în timpul Survivor România

”Și am rămas aceeași Andreea care nu a tăcut când a avut ceva de spus sau care a știut să spună atunci când nu a mai putut. Am slăbit deoarece nu am avut mai nimic de mâncare, știți că nu a fost o perioadă ușoară pentru Faimoși. Dar mai departe de kilogramele în minus, experiența asta m-a învățat foarte multe despre mine”, a mărturisit Andreea Tonciu.

Deși a participat de-a lungul anilor la multe reality show-uri, Survivor România nu se compară cu nimic altceva, povestește bruneta, care cel mai probabil nu va mai repeta o astfel de expriență prea curând.

”Eu nu am fost la primul reality-show acum. De-a lungul anilor am avut parte de mai multe provocări, dar nici una atât de dificilă. Așa că nu aș putea compara Survivor cu alte emisiuni de tip reality-show la care am fost. Eu oricum nu spun niciodată… niciodată! Vedem ce-mi rezervă viața mai departe.”, a mai declarat vedeta de TV.