Antena 1 a rămas fără bani? Ce au obligat-o pe Irina Fodor să facă pentru a prezenta America Express. Gina Pistol ar fi acceptat?

18 mai 2022
Antena 1 a rămas fără bani? Ce au obligat-o pe Irina Fodor să facă pentru a prezenta America Express. Gina Pistol ar fi acceptat?
Irina Fodor prezintă Asia Express

Am aflat deja zilele trecute că show-ul Asia Express va întâmpina câteva schimbări în acest an. De acum se va numi America Express, însă în rest lucrurile rămân la fel.

Irina Fodor va fi prezentatoarea show-ului, iar nouă echipe se vor aventura în cursa din Mexic, Guatemala și Columbia, pentru a câștiga premiul cel mare de 30.000 de euro.

”Regulile sunt deja bine cunoscute. Au la dispoziţie un dolar pe zi, trebuie să îşi găsească singuri mâncare, cazare şi transport, să treacă peste barierele culturale, peste cele lingvistice, să iasă din zona de confort şi să îşi depăşească limitele fizice şi psihice pentru a ajunge la amuleta supremă de 30.000 de Euro, marele premiu de la finalul cursei”, anunțau producătorii de la Antena 1.

Cum filmările încep deja din această luna, Irina Fodor își pune deja lucrurile la punct. Vedeta a mărturisit că a început deja să se pregătească, ba chiar a făcut și un curs de automachiaj pentru a se descurca singură la America Express.

Ce a ajuns să facă Irina Fodor înainte de America Express

Ea a mai dezvăluit că încă de anul trecut a înțeles că are nevoie de timp să se pregătească, drept urmare va încarcă să se descurce singură pe acest plan. Interesant este că pentru acest proiect de mare impact ea este obligată să se machieze singură, ceea ce înseamnă că Antena 1 nu a plătit un make up artist care să însoțească echipa. Nu se știe dacă același lucru se întâmpla și când Gina Pistol era prezentatoare.

”Mă pregătesc intens pentru plecarea în America Express, am început deja să îmi fac bagajul, să mai rezolv din sarcinile casei pe termen lung și am mers și la un curs de automachiaj, la @arc.maison ca să mă ajute @intzu_makeup cu mici trucuri, căci, la fel ca și anul trecut, în proiectul acesta mă machiez singură și trebuie să fiu foarte organizată și să îmi mearga mânuțele repede, pentru că, așa cum știți, cursa începe foooarte devreme.

Asta mi-a ieșit, sper să nu uit până plec, că mai am multe de pus în ordine”, le-a mărturisit Irina Fodor fanilor săi pe Instagram.