Antonia a izbucnit în lacrimi în timpul unui interviu: „Tu nu cunoști situația mea”. Artista mai răvășită ca niciodată

04 nov. 2021
Antonia a izbucnit în lacrimi în timpul unui interviu:

La doar 33 de ani, Antonia pare că a trăit deja mai multe vieți. A locuit în SUA până la aproximativ 18 ani, după care a fost deportată. În România a activat mai întâi ca model, apoi ca și cântăreață. S-a căsătorit foarte rapid cu italianul Vincenzo Castellano, cu care are și o fetiță în vârstă de 11 ani, iar de mai bine de 8 formează o familie cu Alex Velea.

Antonia are doi băieți cu iubitul său, dar cei mici nu sunt botezați nici până acum. Dominic are 7 ani, iar Akim împlinește peste o lună 5. Vedeta a fost foarte criticată pentru acest lucru. Dar nu doar pentru asta. Ci și pentru că și-a părăsit fostul soț și i-a lăsat și copilul.

Însă nu a avut de ales. Acesta provine dintr-o familie extrem de puternică și bogată, cu legături la toate nivelurile. Așa că Antonia nu a fost femeie liberă până de curând. Practic divorțul a durat peste 8 ani de zile și abia acum artista a căzut la pace cu fostul soț și fiicei sale îi este permis să o viziteze în România.

Invitată la podcastul Amaliei Năstase, Antonia a izbucnit efectiv în lacrimi în momentul în care a povestit prin ce dramă interioară a trecut în ultimii ani.

Antonia a izbucnit în lacrimi

„Eu nu mi-am botezat copiii nici până în ziua de azi. Pentru că aveau alt numele. Nu purtau numele lui Alex. Mă judeca lumea. Îmi spunea că o să ard în iad, că o să ni se întâmple lucruri rele, că trăim în păcat. Că nu vreau să-i botez. Cum să crezi așa ceva… tu nu cunoști situația mea. Am vrut să termin treaba cu divorțul și am vrut să încep de la 0 cu nunta. Să iau numele lui și copiii la fel”, a declarat Antonia plângând.

Vedeta și-a lăudat și iubitul. Aceasta a povestit că el salută pe toată lumea, inclusiv pe femeie de serviciu și oamenii din jur apreciază simplitatea și bunătatea lui. De asemenea a spus că este superb să fie atât de iubită și de protejată de el, dar că și merită asta. „El este sprijinul meu în toate”, a spus artista.

Antonia a adăugat și că este foarte norocoasă că Alex Velea o iubește atât de mult, mai ales că este o persoană complicată. Ea a mai spus și că mulți cred că el este cel norocos, însă lucrurile stau invers.