Artistul celebru pe care Delia Matache l-a iubit în secret. El nu a dorit-o niciodată, apoi ea a rămas cu Răzvan Munteanu

01 nov. 2021
Artistul celebru pe care Delia Matache l-a iubit în secret. El nu a dorit-o niciodată, apoi ea a rămas cu Răzvan Munteanu
Delia

Delia Matache are aproape 40 de ani, arată superb și este una dintre cele mai populare artiste din România la ora actuală. Este căsătorită cu omul de afaceri, Răzvan Munteanu de aproape zece ani și tot ceea ce le mai lipsește din viața lor perfectă este un copil. Dar este un subiect delicat pentru jurata de la X-Factor și IUmor, așa că evită să-l mai abordeze.

Înainte să fie cu actualul soț, Delia a avut o relație de lungă durată cu Matteo, dar și cu Edi Iordănescu. De altfel, poveștile ei de iubire au fost mereu făcute publice. Mai puțin una neîmpărtășită și pe care a ținut-o secretă până acum.

Delia a povestit în cadrul show-ului X-Factor că prima ei mare iubire a fost artistul Ovidiu Anton. Acesta ar fi trebuit să reprezinte România la Eurovision chiar în anul în care TVR nu a achitat taxa, așa că totul s-a anulat. Dezamăgirea a fost mare, așa că a decis să nu mai participe la acest concurs.

Delia, îndrăgostită până peste cap de un concurent X-Factor

În schimb, Ovidiu Anton a urcat pe scena X-Factor în încercarea de a reuși să revină în prim plan pe modelul Florin Ristei. Totul s-a întâmplat în sezonul 4 al show-ului, dar nu a reușit să ajungă prea departe, deși are o voce superbă.

„Am crescut împreună, chiar aici, la Palatul Copiilor, în același grup de muzică. De ce eram leșinată după tine, vreau să știu? A fost oarecum prima mea dragoste. El n-a știut asta! Îmi plăceai foarte tare atunci, când eram ambii la început de drum. Eram leşinata după tine! Din păcate, mă ignorai la vremea aceea, lucru care mă întrista, căci eram doar o puştoaică, însă am acceptat situaţia”, a spus Delia la X Factor.

Ovidiu Anton a intrat în echipa lui Ștefan Bănică Junior, dar la baraj a fost înlocuit de un alt concurent, Alessio Padeu.

Ovidiu Anton a fost în trecut elev al Şcolii Vedetelor, super proiectul TVR,  generaţia 2004-2006, şi a terminat ca şef de promoţie. „I se spunea «Pitbull», de la fizicul său şi dorinţa de a câşstiga de fiecare dată. Titus Munteanu spunea despre el că va avea o carieră strălucitoare.