Bărbatul cu care care Gabriela Cristea și-a înșelat iubitul: „A fost cea mai grea lună din viața mea”. Ce spune Tavi Clonda

04 oct. 2021
Bărbatul cu care care Gabriela Cristea și-a înșelat iubitul:
Gabriela Cristea și soțul ei, Tavi Clonda

Gabriela Cristea și Tavi Clonda formează unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz. Cei doi sunt împreună de mai mulți ani și au și două fetițe superbe, care le înseninează viața de zi cu zi. S-au cunoscut la Kanal D, când ambii lucrau acolo.

Pas cu pas au devenit buni prieteni, iubiți și apoi soț și soție. Recent, Tavi Clonda a recunoscut că a avut o ceartă mai serioasă cu Gabriela Cristea, dar ea a reușit să-l îmbuneze arătându-i fotografii de familie, cu fetițele.

„Acum pot să-i spun Gabrielei că am fost supărat pe ea, dar acum nu mai sunt, gata. Așa sunt și eu uneori, mă apucă. Te iubesc, iubire!”, a spus Tavi Clonda, în direct, în cadrul unei apariții tv la Antena Stars, în urmă cu ceva timp.

Artistul nu a spus exact ce l-a supărat la soția lui, dar momentan lucrurile au intrat în normal. Gabriela Cristea a făcut în schimb o mărturisire care a luat pe toată lumea prin surprindere. Totul chiar la emisiunea matrimonială pe care o prezintă la Antena Stars, ca o continuarea a celei moderate de Simona Gherghe la Antena 1.

Gabriela Cristea și-a înșelat partenerul de viață

„Să vă spun din experiența mea, apropo de înșelat, care este foarte scurtă. Am înșelat o singură dată, doar o lună de zile și a fost cea mai grea lună din viața mea. Eu nu am înțeles de ce trebuie să faci… este un efort atât de mare încât eu am zis: «Stop! Până aici»”, a spus Gabriela Cristea, lăsând mască pe toată lumea.

Nu se știe ce partener a fost înșelat, dacă este vorba despre Tavi Clonda sau nu, dar acesta a spus și care sunt secretele unei căsnicii liniștite alături de soția lui.

„Secretele fericirii în cuplu sunt, după părerea mea, trei la număr. Cel puţin aşa este la mine şi la Gabi. În primul rând comunicarea trebuie să fie bună, viaţa sexuală să fie activă şi după ce apar copiii şi, în al treilea rând, niciodată să nu te culci certat cu partenerul de viaţă. Ar mai fi şi altele, dar în opinia mea astea sunt cele mai importante.”, spunea el, într-un interviu mai vechi.