Bătaie ca-n filme! Ce i-a făcut Anamaria Prodan iubitei lui Reghe? Corina Caciuc Bilcon este în stare de șoc

19 oct. 2021
Bătaie ca-n filme! Ce i-a făcut Anamaria Prodan iubitei lui Reghe? Corina Caciuc Bilcon este în stare de șoc
Corina Bilcon și Anamaria Prodan

Cei care au crezut că războiul dintre Anamaria Prodan și Corina Caciuc (Bilcon) s-a încheiat se înșeală amarnic. Nici divorțul de Laurențiu Reghecamf nu se anunță a fi unul liniștit, cum anunțau declarațiile pașnice ale impresarei. Se pare că aceasta nu are de gând să se lase umilită și luptă cu toate armele.

Practic între Anamaria Prodan și Corina Bilcon are loc o bătaie ca-n filme, chiar dacă nu s-a ajuns încă la contact fizic. Însă nu se știe niciodată cât de mult va degenera situația. Să nu uităm că celebra impresară este destul de iute la mânie și i-a dat un pumn în față lui Dan Alexa când a supărat-o.

Corina Bilcon vrea să o dea în judecată pe Anamaria Prodan pentru că aceasta ar fi transmis către presă multe informații eronate. Mai exact că iubita lui Reghe este fostă escortă de lux, prostituată care presta servicii sexuale pe 200 de dolari. Mai mult, ea a și publicat câteva fotografii în care Corina nu arăta foarte bine.

Corina Bilcon o amenință pe Anamaria Prodan

Toate acestea au înfuriat-o la culme pe tânăra de 29 de ani și așa cum ne-am obișnuit deja răfuiala dintre cele două rivale are loc, deocamdată, prin intermediul presei. Acolo își transmit cele două mesaje. De obicei aleg publicațiile FANATIK și CANCAN.

De data aceasta Corina Caciuc Bilcon a ales să o amenințe pe Anamaria Prodan cu Tribunalul prin intermediul FANATIK. Spune că aceasta i-ar fi fabricat mai multe conturi false de Instagram și a publicat fotografii cu ea și iubitul său, Laurențiu Reghecamf fără să aibă acordul ei.

Totuși nu se știe cum poate proba aceste acuzații Corina Bilcon. În general, atunci când apare o persoană palpitantă cu iz de vedetă peste noapte, sunt mulți internauți care încep să creeze conturi false de Instagram sau Facebook.