Bianca Drăgușanu șterge pe jos cu Mihaela Rădulescu. Este război total între cele două dive. De la ce a început scandalul

23 oct. 2021
Bianca Drăgușanu șterge pe jos cu Mihaela Rădulescu. Este război total între cele două dive. De la ce a început scandalul

A trecut mult timp de atunci, dar urmele au rămas. Bianca Drăgușanu era în urmă cu zece ani la început de carieră. Promovată intens de Cătălin Botezatu, aceasta a devenit un nume puternic în showbiz, iar astăzi are milioane de euro în conturi. A fost căsătorită cu Victor Slav și Alex Bodi, iar acum spera la o a treia nuntă cu Gabi Bădălău.

Din păcate, Bianca Drăgușanu nu are deloc trecere la părinții iubitului său, astfel că între cei doi apar mereu conflicte. Când se despart, când se împactă. Este greu de ținut un curs al poveștii lor. De cealaltă parte, Mihaela Rădulescu nu a agreat-o niciodată pe celebra blondă.

Într-o emisiune din urmă cu mai mulți ani, aceasta a repetat obsesiv că Bianca Drăgușanu este doar o fată de plastic. Jurnalistul Mihai Ghiță de la Kanal D nu a uitat momentul și i l-a reamintit fostei blonde a lui Bode, care a avut și o replică usturătoare ca replică pentru diva de la Monaco.

Bianca Drăgușanu șterge pe jos cu Mihaela Rădulescu

”Știu că o doamnă prezentatoare, nu mai știu la ce emisiune, te-a făcut, vreo zece minute încontinuu, ”fata de plastic”. Cred că acum vreo zece ani. A fost singura dată când te-am văzut răbufnind cu adevărat”, i-a spus Mihai Ghiță în cadrum emisiunii sale de pe contul de youtube The Exclusive, care aparține Kanal D.

Bianca Drăgușanu nu a ezistat să răspundă și chiar să o umilească pe Mihaela Rădulescu, despre care a spus că a ajuns și ea tot numai plastic. Aceasta are contract cu PRO TV în prezent pentru emisiunea Masked Singer România și afișează un look aproape perfect, dar cu multe operații estetice la activ.

”Îmi aduc aminte, știu cine. Da, zece ani, exact. De fapt, de plastic era creierul ei, dacă a putut să spună de atâtea ori un lucru atât de aberant. În ziua de azi, cardurile sunt de plastic, dar te folosești de ele, da? Și creierele mai pot fi de plastic, dacă ajungi ca tu, prezentatoare, să spui obsesiv același cuvânt într-o frază de câteva propoziții. Care, ce crezi? După câțiva ani de zile, a început să devină și ea tot de plastic. Nu dăm nume, că știm cine e”, a spus Bianca Drăgușanu.