Boala cumplită de care suferă Lucian Viziru. Artistul a avut o ieșire nervoasă: ce i-au spus medicii

31 ian. 2022
Boala cumplită de care suferă Lucian Viziru. Artistul a avut o ieșire nervoasă: ce i-au spus medicii
Sursa foto: Instagram

Lucian Viziru nu s-a simțit foarte bine în ultima perioadă, motiv pentru care, la îndrumarea medicilor, a ales să faăc un set de analize complexe, printre care și un RMN, iar când a văzut rezultatul, nu a avut o reacție tocmai plăcută.

Pe lângă problemele de sănătate cu care s-a confruntat, artistul a mai avut și alte bătăi de cap, din partea fanilor, care i-au reproșat că problemele sale cu inima ar fi cauzate de vaccinul anti-COVID pe care l-a făcut. ”Nu a fost cea mai ușoară perioadă pentru mine”, a mărturisit Viziru într-un videoclip de pe YouTube.

Cât despre diagnosticul primit, Lucian Viziru spune că medicii l-au ținut sub observație și a făcut și un RMN, datorită căruia, aceștia au putut să îi explice cu ce boală se confruntă.

Cu alte cuvinte, Lucian Viziru a aflat că a avut o miocardită, o boală normală pentru bărbații tineri și pentru sportivi, însă nu asta l-a îngrijorat prea mult.

”În urma ultimului RMN pe care l-am făcut la inimă a reieșit că eu aș fi avut la un moment dat o miocardită. E o afecțiune de care poate suferi oricine, dar în special bărbații tineri și sportivi. La capitolul sportiv mă încadrez, la capitolul tânăr… Hm, sunt trecut de 40”, a explicat Lucian Viziru.

După ce a primit dagnosticul, medici l-au întrebat dacă a fost răcit sau infectat cu noul coronavrius, în condițiile în care acestea ar fi putut cauza boala. Oricum ar fi, artistul este pe mâini bune acum și e în proces de vindecare.

”Țineți-vă părerile pentru voi”

Lucian Viziru a comentat și criticile fanilor săi, conform cărora din cauza vaccinului s-a ales cu miocardită. Acesta susține că dacă era de la ser, problema trebuie să apară acum câteva luni.

Efectele secundare ale vaccinului, care să zicem că sunt similare cu această miocardită, apar la 14-15 zile, dacă ar fi fost să fie așa, nu la 4, 5 luni”, a mai explicat el.

Ba mai mult de atât, vizibil enervat, i-a criticat pe fanii săi, recomandându-le ca mai bine să își țină părerile pentru ei decât să spună astfel de idei.

Degeaba ați făcut voi pe deștepții și sunteți plini de sfaturi. Țineți-vă părerile pentru voi. E o rugăminte. Nu vă mai dați cu părerea decât dacă știți că vă duce capul. Nu are nicio legătură vaccinul cu problema mea (..) Au fost și foarte mulți care mi-au urat „însănătoșire grabnică” și vă mulțumesc foarte mult”, a mai spus Lucian Virizu în mediul online.