Boala de care suferă, de fapt Monica Anghel. Marcel Pavel rupe tăcerea

26 sept. 2021
Boala de care suferă, de fapt Monica Anghel. Marcel Pavel rupe tăcerea
Monica Anghel și Marcel Pavel

În urmă cu o săptămână au început să curgă știrile cu artiști, care susțin că deși au fost vaccinați au fost depistați cu coronavirus. Printre aceștia Elena Merișoreanu, Loredana Groza și mai nou Monica Anghel.

La capătul celălalt au existat și nume precum Adela Popescu, Florin Ristei, Shurubel sau Theo Rose care nu s-au imunizat și au fost nevoiți să treacă prin boală. Niciunul dintre cei menționați nu au făcut forme grave.

Cazul Monicăi Anghel a fost intens mediatizat. Aceasta susține că și-a făcut ambele doze de vaccin, dar că a fost diagnosticată cu COVID-19. Aceasta a primit medicamente de la Gigi Becali și se tratează acasă, dar este monitorizată de medic.

Totuși ținând cont că nu a avut nevoie de spitalizare, este clar că forma ei nu este una gravă, ceea ce înseamnă că vaccinul a diminuat puterea virului.

„Sunt vaccinată cu ambele doze și cu toate acestea tot am făcut COVID… aveți grijă de voi”, a scris Monica Anghel pe pagina sa de Facebook.

Marcel Pavel, bun prieten al artistei a fost și el întrebat de starea de sănătate a colegei sale, mai ales că și el a trecut prin boală. Doar că forma lui a fost una foarte gravă și a tercut cu greu peste acele momente. Mai mult, a și fost acuzat că ar fi fost plătit să mintă.

Marcel Pavel spune adevărul

„Ce știu despre Monica este și ce știți voi. Alaltăieri am vorbit cu ea și mi-a zis că e ok. Nu cunosc mai multe detalii. Totuși e vaccinată și s-a îmbolnăvit. Toată lumea e bulversată în perioada asta. Pe mine mă înjura lumea, anul trecut, când era să mor, că sunt plătit, că mint.

Nu e de glumit. E o nenorocire de virus. Eu am fost printre primii mediatizați și am fost atacat. E o boală foarte perversă. Eu cred că Monica are o formă ușoară. Ține legătura cu medicul ei cu siguranță și urmează tratamentul. Mai multe nu cunosc”, a declarat Marcel Pavel pentru fanatik.ro.

Artistul a povestit și ce a însemnat infecția cu coronavirus pentru el. A avut o formă gravă, dar acum este bine. A rămas cu ceva sechele, dar organismul se regenerează.

„Acum sunt ceva mai bine. A fost cumplit, am fost la un pas de moarte. În spital, am simţit o linişte extraordinară. Am ieşit cu tensiune 18 din spital. Îmi pare rău că o parte din români au avut un comportament urât faţă de mine.

Eu nu mă murdăresc pentru nimic în lume, în special pentru bani. Înlocuiţi veninul cu miere, răutatea ne face să ne pierdem minţile. În timp ce eu eram cu un picior în groapă, îmi aduceaţi injurii. M-aţi acuzat că am fost plătit cu 100.000 de euro, ce este cu dumneavoastră? Treziţi-vă!

Eu nu credeam în virus, recunosc, îmi pare rău. Nu dormeam decât două-trei ore pe noapte. După relaxarea măsurilor, am început să ies, mama mea este bolnavă de diabet, fratele meu este operat pe col, îmi făceam griji pentru ei.

Nu am avut niciun simptom până acum trei săptămâni. Timp de 7 zile nu am mâncat nimic. Nu puteam să respir. Am stat două săptămâni cu masca pe figură, nu puteam să respir. Dormeam cam două ore. Ne făceau injecții din 4 în 4 ore sau din 6 în 6 ore. Am avut secreții cu sânge. Am avut cheaguri de sânge în plămâni. Dacă mai stăteam o zi acasă, mă intubau, ceea ce era foarte grav pentru mine”, spunea Marcel Pavel în anul 2020, la Sinteza Zilei, de la Antena 3.