Boala gravă cu care a fost diagnosticat Jorge chiar în timpul Survivor România. De aceea a fost obligat să plece. PRO TV a încercat să țină ascuns

02 feb. 2023
Boala gravă cu care a fost diagnosticat Jorge chiar în timpul Survivor România. De aceea a fost obligat să plece. PRO TV a încercat să țină ascuns

O nouă săptămână s-a încheiat la Survivor România cu o plecare neașteptată. Jorge a părăsit competiția în lacrimi și cu greu va fi alinat, mai ales că își dorea enorm să ajungă până în finală. Din păcate, ambițiosul artist s-a accidentat pe traseu, la fel ca și Sebastian Dobrincu, iar verdictul medicilor a fost crunt.

Jorge a fost diagnosticat cu o boală gravă sau mai bine zis și-a cam distrus genunchiul și va avea nevoie de o intervenție chirurgicală. Dar chiar și așa lucrurile nu vor mai fi ca înainte. Artistul a mai participat și la Splash! Vedete la apă, un alt show cu mult risc, dar acolo s-a descurcat foarte bine.

Chiar dacă și-a dorit enorm să rămână în concurs, situația lui medicală nu i-a permis. El se pregătise foarte bine înainte de competiție, dar din păcate un pas greșit l-a îndepărtat de la visul său.

Probleme mari pentru vedetele de la Survivor România

Și Ionuț Iftimoaie este accidentat, dar medicii sunt de părere că acesta își va reveni, așa că cei de la PRO TV au decis să-l mențină în show. Echipa Faimoșilor a fost efectiv decimată, iar problemele de sănătate le-au dat mari bătăi de cap producătorilor.

Vica Blochina a fost și ea eliminată, dar la votul publicului. În realitate, însă aceasta nu mai rezista la condițiile dure din concurs.

Și în trecut, vedetele care au participat în acest show au avut nevoie de mult timp pentru a se recupera. Banii pe care îi câștigă sunt puțini în comparație cu efortul colosal pe care îl presupune o asemenea experiență.