Boala gravă cu care a fost diagnosticat Răzvan Fodor. Artistul poate muri oricând în somn. Irina Fodor este sub teroare

10 mai 2022
Boala gravă cu care a fost diagnosticat Răzvan Fodor. Artistul poate muri oricând în somn. Irina Fodor este sub teroare

Răzvan Fodor și soția lui au trecut prin momente terifiante din cauza bolii de care suferă cunoscutul actor. Întâmplarea a avut loc în timpul unei vacanțe de-a lor, iar Irina Fodor a trebuit să acționeze instant.

Irina Fodor a povestit pe blogul ei despre o întâmplare care a avut loc într-un dintre vacanțele sale. Prezentatoarea de la „Chefi fără limite” a precizat că Răzvan Fodor suferă de astm, subliniind că actorul încearcă pe cât posibil să țină boala sub control.

Cu toate acestea, ea spune că soțul ei mai trece prin momente de panică, la fel cum s-a întâmplat și în vacanța lor în India. Prezentatoarea de la Antena 1 a mai spus că Răzvan Fodor a început să s simtă rău atunci când s-au pus la somn și că acesta simțea că se sufoca.

„Eram în India și am hotărât, împreună cu restul găștii, să mergem vreo două zile în deșertul Rajasthan, și să dormim peste noapte în mijlocul pustietății… Târziu în noapte, am hotărât să mergem la culcare. Noi am fost o trupă de 8 oameni și dormeam ca sardinele, toți într-un cort.

Când să ațipesc, aud un zgomot ciudat, ca un șuierat. Răzvan mă prinde de mână și îmi spune, în timp ce de abia mai respira: “Inhalatorul”. Se sufoca”, spune Irina Fodor.

Soția lui Răzvan Fodor a mai povestit că a început să caute inhalatorul pe întuneric, însă nu a vrut să se agite prea mult pentru a nu-l speria pe actor.

„Afară-beznă, în cort-beznă, iar locația bagajelor noastre- deloc precisă. Știam că am doar câteva minute ca să găsesc medicamentul și m-a luat tremuratul: am pornit, de-a bușilea și am trecut, prin întuneric, peste capetele, mâinile și picioarele prietenilor noștri în timp ce pipăiam disperată colțurile cortului ca să găsesc borseta mea, în care știam că ascunsesem un inhalator pentru cazuri urgente”, a mai spus ea.

Răzvan Fodor nu putea respira fără inhalator

Ea a mai spus că timpul se scurgea foarte repede și că ei îi era destul de frică, având în vedere că orice secundă era importantă pentru Răzvan Fodor, care încerca să respire însă nu putea fără inhalator.

”Știam că el nu se poate mișca și că trebuie să stea cât mai calm ca să poată respira în continuare, iar timpul se scurgea repede. Descopăr borseta, inhalatorul, trec inapoi, prin beznă peste prietenii noștri, ajung la Răzvan: ‘3, 2, 1, inspiră!’… Din fericire, inhalatorul a fost de ajuns, de data asta. Am mai așteptat puțin, până l-am auzit pe Răzvan că respiră corect și am adormit liniștiți”, a mai spus ea.

Soția lui Răzvan Fodor a mai spus că incidentul din India nu este singurul de acest fel. Ea a mai povestit că lucrurile au fost mai grave atunci când ei au mers la petrecerea unuia dintre prietenii lor.

”Altă dată, lucrurile au fost mai serioase: la o petrecere surpriză, unde sărbătorita era așteptată pe întuneric de toată gașca, soțu’ nu și-a dat seama că întreaga cameră e ticsită de flori. Când toată lumea a început să cânte “la mulți ani” și luminile s-au aprins, Fodorică de abia mai avea aer să ceară ajutor. L-au luat prietenii noștri și au fugit cu el la spital aproape inconștient”, a spus Irina Fodor.