Boala gravă de care suferă Eliza Natanticu de la Asia Express. Lizy a fost deja operată

07 nov. 2021
Boala gravă de care suferă Eliza Natanticu de la Asia Express. Lizy a fost deja operată

Eliza Netanticu de la Asia Express a primit un diagnostic cumplit din partea medicilor, însă cu ajutorul unei celebre actrițe din Româna, concurenta a reușit să fie salvată, ea fiind la un pas de moarte. 

Eliza Netanticu este soția actorului Cosmin Natanticu și totodată una dintre concurentele favorite de la Asia Express. Chiar dacă în cadrul competiției este într-un zâmbet constant, iată că actrița s-a confruntat cu probleme mari de sănătate.

Ea a mărturisit recent că i s-a descoperit un chist ovarian, fiind la un pas distanță să își piardă viața. Asta s-a întâmplat în urmă cu mai mulți ani, însă nici acum, concurenta de la Asia Express nu a dat uitare evenimentului.

Deș operația era una banală, pericolul a venit în momentul în care aceasta a contactat o bacterie. Medicii o acuzau că ar fi venit cu ea de acasă, când Eliza Netanticu știa foarte bine adevărul. A petrecut nu mai puțin de trei săptămâni, cu febră, iar medicii nu mai știau ce să îi facă.

”Era să mor”

”Eram să mor în urma unei operații banale, am contactat o bacterie de pe acolo. Oamenii mi-au zis în spital că am venit eu cu bacteria de acasă. Trei săptămâni am stat în spital, nu știau ce să-mi facă.

Făceam temperatură continuu. Trebuia să mă operez la un chist ovarian. Am ajuns acasă și după două zile i-am spus lui Cosmin că nu mă simt bine”, a dezvăluit Eliza Natanticu, în cadrul unu podcast.

Îngerul ei păzitor a fost chiar actrița Maia Morgenstern. Ea a fost cea care i-a salvat viața concurentei de la Asia Express. Celebra actriță a intervenit, a dat mai multe telefoane, iar mai mulți medici din afara spitalului au apărut.

Doctorii au insistat chiar să-i facă și o a treia intervenție chirurgicală, dar Eliza nu le-a mai permis.

Maia Morgenstern i-a salvat viața

”Până la urmă, m-am întors în spital pentru că ceva era în neregulă. M-au operat încă o dată, aproape fără voia mea. Eu nu-mi mai reveneam. Au încercat toate medicațiile posibile.

La un moment dat cu ajutorul doamnei Maia Morgenstern, care a intervenit pentru mine și a dat niște telefoane au început să apară deodată medici, oameni din afara spitalului. Efectiv eram pe ducă și după cea de-a doua operație nici atunci nu au știu ce să-mi facă. Au vrut să mă opereze și a treia oară, să vadă dacă e vreo infecție, dar nu i-am lăsat”, a mai mărturisit Eliza Natanticu.