Boala gravă de care suferă Irina Fodor, noua prezentatoare de la Chefi la Cuțite. Drama imensă pe care o traversează zilnic soția lui Răzvan Fodor

07 mai 2021
Boala gravă de care suferă Irina Fodor, noua prezentatoare de la Chefi la Cuțite. Drama imensă pe care o traversează zilnic soția lui Răzvan Fodor
Irina Fodor și Răzvan Fodor sunt căsătoriți de mai bine de 10 ani

La 22 de ani, frumoasa Irina Fodor era deja însărcinată cu micuța ei, Diana și trăia deja viața ca o adevărată femeie. Era studentă la jurnalism când l-a cunoscut pe Răzvan Fodor, care este cu 13 ani mai în vârstă decât ea, iar aceasta s-a îndrăgostit pe loc de el.

La acel moment, artistul era unul dintre cei mai râvniți burlaci din România și terminase o relație cu celebra Catrinel Menghia. Puțini ar fi zis că cea care îl va liniști va fi o tânără, pe care a întâlnit-o pe platourile de la Buftea. Ea făcea figurație acolo și doar visa la o carieră în televiziune la acel moment.

Irina Fodor a avut mai multe emisiuni la Pro Tv

Dar Răzvan Fodor s-a căsătorit cu Irina și după ce aceasta inițial s-a dedicat doar creșterii fetiței, apoi a început să-și clădească o carieră solidă în televiziune. Ea a fost co-prezentatoare la Ninja Warrior și Vocea României, ambele emisiuni marca Pro Tv.

De asemenea, ea a făcut parte din echipa lui Cătălin Măruță și cea a Poveștilor de Acasă de pe postul Acasă Tv. Dar între aceste proiecte, Irina Fodor a dorit să-și construiască și spațiul ei intim și și-a lansat un blog, unde a făcut o serie de mărturisiri legate de boala cu care s-a ales după naștere.

Boala de care suferă Irina Fodor

Noua prezentatoare de la Chefi la Cuțite s-a plâns că la scurt timp după ce i-a dat viață fetiței sale, a început să uite tot felul de lucruri. A simțit că trăiește o adevărată dramă, dar acum face haz de necaz de problema ei.

”De ceva timp am început să uit lucruri. Dar bine de tot, nu aşa. Adică rău. Uit aşa de rău, că îmi e, într-o zi, să nu uit naiba care îmi e casa, şi să intru în a vreunui vecin. Cred că pierderile de memorie au început odată cu sarcina şi de atunci nu am recuperat ce am pierdut. După nouă luni, când îşi face bebe bagajul, pune şi vreo câţiva neuroni de pe la noi, să fie. Cine ştie, dacă i-or trebui cândva?“, a scris pe blogul său soţia lui Răzvan Fodor.

Mărturisirile Irinei

Irina Fodor este soția lui Răzvan Fodor

”Câteodată, cobor din dormitor în bucătărie cu gândul să fac ceva anume şi ajung în încăpere cu privirea pierdută. Fodor mă ghiceşte de la o poştă şi mă întreabă: ”Ce, ai uitat pentru ce ai venit, este? ”. Eu nu-s tâmpită să recunosc, iau în mână primul obiect care îmi sare în ochi şi spun prima frază care îmi vine în minte: ”Am venit să-mi fac un ceai!”. El se uită la mine şi mai ciudat şi zice: ”Aaa, cu mixerul îţi faci tu ceai?!?.

Nu mai spun de situaţiile penibile când vin oameni către mine zâmbind şi gata să mă îmbrăţişeze, iar creierul meu scotoceşte disperat în sertare după nume şi informaţii, dar nu reuşeşte decât să mă lase cu ochii goi, cu o mare varză în cap şi într-o situaţie în care, indiscutabil, ajung să mă fac de tot râsul“, a mai adăugat Irina pe blogul ei.